Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε η Βίλλη Σεργή - Όσα έγιναν στην πιο ανατρεπτική διαδικασία αποχώρησης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο η Ηρώ Περουλάκη, η αρχηγός της ηττημένης Μπλε ομάδας, υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Στέφανο Χίλα...

Στο επεισόδιο του Σαββάτου έγινε η ψηφοφορία στη Μπλε ομάδα, από την οποία προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Παναγιώτης Τζαμαλής και η Μαρία Λαζαρίδη.

Η Μαρία Λαζαρίδη ένιωσε αδικημένη με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ειδικά η ψήφος από την Ηρώ, με την οποία κάνει παρέα, την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.


Μάλιστα, ο Παναγιώτης εξέφρασε την αντίδρασή του όχι για τον ίδιο, αλλά για την επιλογή της Μαρίας, που είχε φέρει πόντο στην ομάδα της.

«Έχετε μια κοπέλα την οποία πρέπει να την προστατεύσετε κι εσείς της βάζετε τη θηλιά στον λαιμό. Ντροπή σας!», είπε στους συμπαίκτες του ο Παναγιώτης.


Η συνέχεια ήταν ανατρεπτική καθώς η Μαρίνα Ντεμολλάι, από την αντίπαλη ομάδα (!), που είχε την κάρτα ασυλίας, έδειξε να μην αντέχει την αδικία που έγινε.


Η Μαρίνα χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας για να σώσει τη Μαρία! «Σου δίνω την κάρτα μέσα από την καρδιά μου» είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας άναυδους τους πάντες.


Τη θέση της Μαρίας πήρε τελικά η Βίλλη Σεργή, καθώς ήταν η επόμενη με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

H Βίλλη Σεργή, ο Στέφανος Χίλας και ο Παναγιώτης Τζαμαλής έδωσαν μαγειρική μάχη για την παραμονή τους στο MasterChef 5. 

O Στέφανος σημείωσε την καλύτερη βαθμολογία από τους κριτές και ανέβηκε στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, με την αποχώρηση να κρίνεται ανάμεσα στη Βίλλη και τον Παναγιώτη.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η προσπάθεια της Βίλλης Σεργή, η οποία παρέδωσε δακρυσμένη την ποδιά και αποχώρησε από το MasterChef 5, με τη φίλη της Μαργαρίτα να είναι απαρηγόρητη.


«Νομίζω ότι όλοι μου οι στόχοι επιτεύχθηκαν. Τους έκανα π....@ με μία κάρτα, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και μπορώ να την ξανακερδίσω. Νομίζω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί περίμενα να έχω κάνει την ταραχή μου, αλλά εγώ τελικά έριξα ατομική βόμβα» δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής  η Μαρίνα, μετά την αποχώρηση της Βίλλης.