Breaking News

MasterChef - Μαρίνα για Διονύση: «Δάγκωσε τη λαμαρίνα, αλλά εγώ αδιαφορώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Διονύσης κέρδισε τη δοκιμασία του Mystery Box και η Μαρίνα ήταν μεταξύ των τριών παικτών που επέλεξε, οι οποίοι στο τεστ δημιουργικότητας έχουν μόνο τριάντα λεπτά στη διάθεσή τους για να μαγειρέψουν. Οι άλλοι δύο είναι ο Κωστής Αλεξάκης, που επέστρεψε και ο Κωνσταντίνος.

Η Μαρίνα δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής ότι ο Διονύσης τη βλέπει εpωτικά και αντιδρά έτσι επειδή τον απέρριψε. Συγκεκριμένα, είπε:

«Εννοείται πως θέλει να με δυσκολέψει. Πώς το λένε αυτό με τη λαμαρίνα; Τη δάγκωσε! "Έφαγε την πόρτα του" και τώρα τον πονάει. Τι να κάνουμε; Ας πάει στον γιατρό να βγάλει το δοντάκι! Δηλαδή το παιδί ζει μέσα στο σπίτι για να περάσω από δίπλα του και να του πω κάτι, οτιδήποτε, αλλά εγώ αδιαφορώ.

Γενικά ο Διονύσης ήθελε κάτι διαφορετικό από το παιχνίδι, το οποίο εγώ δεν μπορώ να του προσφέρω. Πρώτον είμαι μανούλα, δεύτερον δεν έχω έρθει στο παιχνίδι για να ασχολούμαι με τέτοια παιδάκια και τρίτον έχω έρθει να μαγειρέψω. Αν ο Διονύσης θέλει κάτι διαφορετικό, μπορεί να πάει να το βρει αλλού».