Breaking News

Χ. Μενιδιάτης: «Αποφεύγω να ερμηνεύω τραγούδια του πατέρα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χρήστος Μενιδιάτης φιλοξενήθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης, ξετυλίγοντας τη ζωή του και την καριέρα του.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε τις αλλαγές στην καθημερινότητά του λόγω καραντίνας, ενώ περιέγραψε πώς είναι η ζωή ενός τρίτεκνου πατέρα.

Για τον αείμνηστο πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη, τόνισε: «Αποφεύγω να λέω τα τραγούδια του πατέρα μου, κυρίως μετά από δική του παρότρυνση και καθοδήγηση. Όταν προσπάθησα να μπω επαγγελματικά στο χώρο, μου είπε "Ακολούθησε τα δικά σου μονοπάτια. Μην πέσεις στα δικά μου, ούτε σε ρεπερτόριο, ούτε σε ύφος. Και στις live εμφανίσεις να αποφεύγεις να τα λες".... Ο κόσμος είναι λίγο προκατειλημμένος, ανεξάρτητα από το αν είσαι καλός, μέτριος ή κακός. Ορισμένες φορές το όνομα του πατέρα και η ερμηνεία του, δεν ξεπερνιέται».

Επίσης, ο Χρήστος Μενιδιάτης ταξίδεψε μουσικά τους τηλεθεατές με την καινούργια του επιτυχία «Τελευταία Αγκαλιά», που υπογράφουν ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Τόνι Μαυρίδης, ενώ ερμήνευσε ζωντανά ένα ποτ πουρί με τις μεγάλες του επιτυχίες.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.