Breaking News

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, απαντά σε δημοσίευμα εφημερίδας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με παρέμβασή του στο «Έλα Χαμογέλα» ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, απάντησε σε δημοσίευμα εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο Δημήτρης Λιγνάδης λάμβανε εpωτικές επιστολές, οι οποίες φέρεται να βρέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο που ανήκε στον ίδιο τον ηθοποιό - σκηνοθέτη. Ο Γιάννης Λιγνάδης δήλωσε:

«Περιήλθε στη γνώση μου ότι στην εκπομπή σας νωρίτερα αναπαρήχθει ένα έντυπο υλικό της κατ’ ευφησμισμόν εφημερίδας "Μπαμ", το οποίο υλικό αποκτήθηκε υπόπτως και παρανόμως από τον κατ’ ευφημισμόν αρχισυντάκτη αυτής της εφημερίδας και αυτούς που έκαναν το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ. 

Πρέπει να σας πω ότι αυτό το υλικό, πέραν του ό,τι δεν έχει καμία νομική υπόσταση, εφόσον δεν αποκτήθηκε με θεσμικό τρόπο - αντιλαμβάνεστε ότι υπόκειται σε αλλοιώσεις, επεξεργασίες και τα γνωστά που γίνονται -, το δε περιεχόμενο του, το τάχα μου ύποπτο, είναι παντελώς αναξιόπιστο και φαύλο από όλες τις απόψεις. Δηλαδή και κακόβουλο αλλά και γελοίο, αστείο.

Μία εκ των επιστολών, που αναγνώστηκε και αναπαρήχθει, αναγνωρίστηκε από την ίδια την συντάκτρια της, μία εκ των δύο, την κυρία Τζένια Κονταράτου, η οποία είναι προσωπική φίλη του αδελφού μου και διατηρούσε μακρό δεσμό μαζί του, φιλικό. Το περιεχόμενο είναι εpωτοσατυρικό, είναι αστείο. Αναφέρομαι σε ένα ποίημα. Είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα έχουν την ίδια γελοιότητα.

Ήθελα να σας πω, όμως, σαν σύσταση, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε να κάνουμε με καταπατημένα ανθρώπινα δικαιώματα, τα θεμελιώδη δικαιώματα τα οποία έχουν καταπατηθεί. Πρέπει να υπάρχει μια ευαισθησία σ' αυτό το λειτούργημα το οποίο ασκείτε, γιατί υπάρχει ευθύνη σ' αυτό. Διαμορφώνετε την κοινή γνώμη και σχολιάζετε κιόλας πράγματα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί οι καιροί δεν είναι υγιείς. Είναι πονηροί καιροί. 

Αυτό ήθελα να σας πω. Ξέρω ποιος είναι ο ρόλος σας. Ο ρόλος σας είναι λειτούργημα, διαμορφώνετε την κοινή γνώμη, σας το υπενθυμίζω, έχετε ευθύνη γι' αυτό.

Κυρία Χρηστίδου το βήμα δεν μου το δώσατε εσείς για να ακούσετε και τη δική μου πλευρά. Το βήμα το πήρα μόνος μου, το ζήτησα, παρόλο που δεν είχα και καμία όρεξη να το κάνω, διότι η κυρία Τζένια Κονταράτου τρεις φορές δοκίμασε να κάνει παρέμβαση και δεν τα κατάφερε».

Η Σίσσυ Χρηστίδου του απάντησε ότι από το τηλεφωνικό κέντρο της είπαν ότι η Τζένια Κονταράτου δεν πήρε τηλέφωνο.

«Καλά, εντάξει, τότε σας λέω ψέματα. Ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας» είπε ο Γιάννης Λιγνάδης και έκλεισε το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή ο εκδότης της εφημερίδας Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος είπε ότι, μετά τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, η εφημερίδα θα κινηθεί νομικά εναντίον του Γιάννη Λιγνάδη.

«Χρειάστηκε ένα δημοσίευμα εφημερίδας προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες. Να πω στον κύριο Λιγνάδη, για να το πληροφορηθεί: αυτό το υλικό αποτελεί πλέον μέρος της δικογραφίας...» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Στο 2ο βίντεο δείτε όσα είπε νωρίτερα ο Πέτρος Κουσουλός για το ρεπορτάζ της εφημερίδας.