Breaking News

«Ο Γιώργος Πατούλης επικοινώνησε με το γιατρό της Μαρίνας Πατούλη και βρέθηκε με το παιδί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρίνα Πατούλη ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», αναφερόμενη στην κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος - σύμφωνα με τα λεγόμενά της - δε θέλει να έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

«Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι το ζευγάρι περνάει κρίση περίπου 2,5 - 3 μήνες. Είναι 2,5 - 3 μήνες σε διάσταση. Εγώ το έμαθα περίπου 3 μήνες πριν, όταν με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου και μου είπε: "Νοικιάζω ένα σπίτι. Ήρθε ο κ. Πατούλης να το δει γιατί μάλλον έχει φύγει από το σπίτι". Έκανα ρεπορτάζ και το επιβεβαίωσα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Στη συνέχεια μετέφερε όσα υποστηρίζει η άλλη πλευρά. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: «Για το θέμα του νοσοκομείου. Ο κ. Πατούλης δεν πήγε στο νοσοκομείο γιατί δεν έμεινε μέσα η Μαρίνα Πατούλη. Πήγε στο νοσοκομείο κάποιες ώρες κι έφυγε, δεν έκανε καν εισαγωγή, λέει ο κ Πατούλης, ο οποίος υποστηρίζει ότι επικοινώνησε με το γιατρό της για να δει αν είναι καλά. Το ρεπορτάζ το δικό μου λέει ότι χθες, Κυριακή, ο κ. Πατούλης βρέθηκε με το παιδί».