Breaking News

Ο Γ. Λιβάνης ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Respect στον Σάκη που τη στήριξε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξένησε στο «Καλό Μεσημεράκι» τον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος τραγούδησε το νέο του κομμάτι «Να είσαι ευτυχισμένη», που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα στα τέλη Ιανουαρίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που συμμετέχει στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη, που μπήκε στο παιχνίδι και τη συνάντησε στη Μπλε ομάδα.

«Με τη Μαριαλένα είναι μία σχέση η οποία πραγματικά είναι πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μία γνωριμία. Μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν θα μπορούσα να αρνηθώ σε κανέναν άνθρωπο όταν έχει κάποια όνειρα. Το παρακολουθώ το Survivor γιατί είμαι φαν, αλλά δεν θα πήγαινα για δύο λόγους: φοβάμαι το αεροπλάνο κι από εκεί και πέρα σαν χαρακτήρας αυτό που ζηλεύω είναι τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω στο σημείο να βγάλω στον τάκο κάποιον άνθρωπο. Παίζω παιχνίδια και είμαι και πολύ ανταγωνιστικός, αλλά οι κανόνες του παιχνιδιού δεν ταιριάζουν στη δική μου ιδιοσυγκρασία» είπε ο Γιώργος Λιβάνης.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το κράμα που έχει γίνει στη μπλε ομάδα με τη Μαριαλένα και τον Σάκη, του οποίου του δίνω κι ένα respect για χθες που την υποστήριξε... Είμαστε όλοι σε μία γειτονιά, εγώ, ο Σάκης και η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει από το μαγαζί του... Στην καλύβα σχολιάζουν όλοι διάφορα, 24 ώρες είναι δεν θα πουν και κάτι; Δεν περνάει η ώρα. Εμείς στηρίζουμε και περιμένουμε όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Πιστεύω ότι η Μαριαλένα θα φτάσει στον τελικό...».