Breaking News

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ παρέλαβε ένα από τα βραβεία του GNTM από τα χεράκια του… Ντάνου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Ηρακλής Τσουζίνοφ ήταν ο μεγάλος νικητής του GNTM 3, κερδίζοντας χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και συνεργασία, με διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Το νεαρό μοντέλο παρέλαβε ένα από τα παραπάνω βραβεία και συγκεκριμένα το αυτοκίνητο. Η κάμερα του «Ευτυχείτε» τον κατέγραψε στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να του παραδίδει τα κλειδιά.

Να σημειωθεί ότι ο Ντάνος συμμετέχει συχνά σε καμπάνιες της συγκεκριμένης εταιρίας αυτοκινήτων, σύμφωνα με αναρτήσεις του στο Instagram.

«Να του ευχηθούμε καλοτάξιδο και συγχαρητήρια για τη νίκη του» είπε στην κάμερα της εκπομπής, με τον Ηρακλή να δηλώνει, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια:

«Ήρθα να πάρω το ένα από τα έπαθλα. Ανυπομονώ να δω την έκφραση της μαμάς μου (σ.σ. είχε αποκαλύψει ότι θα της το χαρίσει). Υποτίθεται ότι είναι έκπληξη, οπότε ανυπομονώ απλά να πάω να της χτυπήσω την πόρτα και να της πω "έλα λίγο έξω"».

Δείτε το βίντεο.