Breaking News

Ο Σ. Σπανουδάκης «ξετυλίγει» τη ζωή του - Πώς ξέφυγε από τα ναρκωτικά; - Η άποψή του για τους oμoφυλόφιλους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» τον Σταμάτη Σπανουδάκη, ο οποίος αφηγήθηκε τη ζωή του και την περιπετειώδη διαδρομή του, ενώ περιέγραψε πώς κατέληξε στην κλασική και τη βυζαντινή μουσική.

Μεταξύ άλλων, ο κορυφαίος συνθέτης είπε στον δημοσιογράφο για την oμoφυλοφιλία: «Έχω φίλους oμoφυλόφιλους, αισθάνομαι άνετα μαζί τους. Οι κολλητοί μου φίλοι ήταν πάντα oμoφυλόφιλοι. Δεν έχω απολύτως τίποτα εναντίον τους, έμενα και μαζί με έναν φίλο μου oμoφυλόφιλο στο Παρίσι. Είναι 100% άντρες στη συμπεριφορά τους και πολλές φορές περισσότερο από εμάς, αλλά το να βγαίνω στην πλατεία Συντάγματος με ένα μαστίγιο κι ένα σορτς ως άντρας ότι γ...ε και δέρνουμε, δεν είναι αυτό άντρας. Γιατί το κάνουν αυτό; Το κάνουν γιατί θέλουν να ενοχλήσουν». 

Και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι έχουν υποστεί τα πάνδεινα, ότι τους κοροϊδεύαν και στις ελληνικές ταινίες και λοιπά. Δεν έχω τίποτα μαζί τους, έχω με τους οργανωμένους που πηγαίνουν να επιβάλουν μια άποψη, όπως και με τους πολιτικούς που τρέχουν σε όλες τις παρελάσεις για να κάνουν τους προοδευτικούς».

Επίσης, εξομολογήθηκε για τα ναρκωτικά: «Είναι η μαυρίλα που σου έρχεται με τα ναρκωτικά. Το ό,τι πίστεψα στο Χριστό με έβγαλε από αυτή τη μαυρίλα των ναρκωτικών. Δεν ήμουν τότε Χριστιανός, αλλά μετά ζήτησα από το Χριστό να μου πει ότι υπάρχει και μου το έδειξε... Η σύζυγός μου πίστεψε νωρίτερα από μένα».

Δείτε τη συνέντευξη.