Breaking News

Όσα θα δούμε σήμερα και την Κυριακή στο DOT (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
DOT: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:50 το μεσημέρι, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής, μας κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Σήμερα, Σάββατο 20 Μαρτίου, καλεσμένος του Dot. είναι ο Τόνι Σφήνος. Μιλά για τα χρόνια στην Αμερική όπου έπλενε πιάτα και ξαφνικά βρέθηκε στην πίστα, για τις εξετάσεις που έδωσε στην κρατική σχολή μπαλέτου την εποχή που υπηρετούσε φαντάρος, την πρώτη συνάντηση με τον Τέρη Χρυσό και την τηλεόραση. Διηγείται σπαρταριστές ιστορίες για συναυλίες που δεν... κύλησαν όπως έπρεπε και τέλος απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις.

Ακόμη:

• Ο Γιάννης Αποστολάκης μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει πιτάκια με σπανάκι, κοτόπουλο και γκοργκοντζόλα.

• Γιατί είναι τόσο δύσκολο να πετύχουν οι σχέσεις; Τι πρέπει να κάνουμε ώστε να διατηρήσουμε τη σχέση μας; Η life coach Μάρεα Λαουτάρη και η ηθοποιός Ελένη Καρακάση έχουν όλες τις απαντήσεις.

•  Η στυλίστρια Ιωάννα Μαρτζούκου και η Άρτεμις Καραβουσιάνη από το My Style Rocks δίνουν συμβουλές για να είμαστε λαμπερές, κομψές και γεμάτες αυτοπεποίθηση όλες τις ώρες της ημέρας.

Την Κυριακή 21 Μαρτίου στον καναπέ του Dot. κάθεται ο Τάσος Χαλκιάς που μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς δούλευε από τα 6 του στην επισκευαστική ζώνη του Περάματος και την περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του ενώ συγκινείται όταν μιλά για τον άνθρωπο που του άλλαξε τη ζωή και ουσιαστικά τον εξημέρωσε, τον καθηγητή του στο Εθνικό και μεγάλο ηθοποιό Στέλιο Βόκοβιτς.

Επίσης, η Ανθή Σαλαγκούδη στην πιο γλυκιά και αστεία εκδοχή της, αυτοσαρκάζεται, αγωνιά για το μέλλον της, δηλώνει ότι δεν θα τηλεφωνήσει στον Περικλή Κονδυλάτο, αποκαλύπτει ότι έκανε δουλειές στην καλύβα αλλά όχι όταν έγραφε η κάμερα, μιλά για τη σχέση της με τον Τριαντάφυλλο και τι ήταν αυτό που την ώθησε να ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς πριν καν ψηφιστεί από το κοινό.

Ακόμη:

• Fun Foοd pancakes με τα παιδιά στην κουζίνα για να ξεκινήσει η μέρα με χαμόγελο.

• Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει ψητό κουνουπίδι φούρνου με τυρί φιλαδέλφεια και bonus συνταγή, στριφτάρια με κόκκινη σάλτσα και ψητά λαχανικά.


DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:50, στον ΣΚΑΪ. Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes.