Breaking News

Σπυροπούλου: «Όταν είδα τα δημοσιεύματα πήγα να κάνω τεστ εγκυμοσύνης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε - μεταξύ άλλων - για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ απάντησε, για πρώτη φορά, στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι έγκυος.

«Αν νιώσεις ότι έχεις καμιά αναγούλα ή οτιδήποτε άλλο να μου μη πεις να σταματήσουμε» της είπε με χιούμορ ο Αρναούτογλου, με την όμορφη παρουσιάστρια να απαντά:

«Θέλεις να σου λύσω την απορία;... Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα κι εγώ να κάνω τεστ εγκυμοσύνης... Λέω, κάτι ξέρουν! Και... κάνω, κάνω... αλλά δεν είμαι. Είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη στιγμή η εγκυμοσύνη, τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω όλο αυτό γιατί εννοείται πως θέλω, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω πώς βγήκε κάτι τέτοιο».

«Με τον Βασίλη είμαστε καλά και νομίζω ότι φαίνεται. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ καινούργιο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα, το οποίο το εξωτερικεύω κιόλας αυθόρμητα... Νιώθω κάποια πράγματα που τα άκουγα από τις φίλες μου και τα θεωρούσα υπερβολικά. Τώρα που τα ζω δεν μου φαίνονται καθόλου υπερβολικά» πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Επίσης, μίλησε για το Survivor και για τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια, που αφορούν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.