Breaking News

«Στη Φωλιά των Κου Κου» - «Αλήθειες με τη Ζήνα»: Δεν βγαίνουν στον αέρα λόγω κρούσματος κορονοϊού

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Star, μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 σε μέλος της ομάδας της παραγωγής το πρωί της Πέμπτης, η αγαπημένη πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου», αλλά και η επιτυχημένη μεσημεριανή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δε θα προβληθούν την Παρασκευή 19 αλλά και τη Δευτέρα 22 Μαρτίου.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του καναλιού: «Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ».

Στη θέση της «Φωλιάς των Κου Κου» το πρωί της Παρασκευής θα προβληθεί σε επανάληψη επεισόδιο του MasterChef 5, ενώ στις 11.00 η ελληνική ταινία «Kορίτσι για δύο» με τους: Αλέκο Αλεξανδράκη, Ζωή Λάσκαρη, Κώστα Βουτσά, Μάρθα Καραγιάννη, Ρένα Βλαχοπούλου.

Αντί της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ξένη σειρά «Ντετέκτιβ Monk» στις 13:15.

Το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Star θα διεξαχθεί κανονικά, καταλήγει η ανακοίνωση.