Breaking News

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Έξαλλη με την «τριάδα» η Χριστίνα Κεφαλά: «Eίμαι το θύμα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο του Survivor της Τρίτης ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο. Νωρίτερα οι Μπλε έχασαν και  στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, με τους James Καφετζή, Νίκο Μπαρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη να αφήνουν υπονοούμενα για την απόδοση των συμπαικτών τους και κυρίως του Αλέξη Παππά.

Στο συμβούλιο οι αιχμές κατά του Αλέξη συνεχίστηκαν. Μάλιστα, τον κατηγόρησε για τον ίδιο λόγο και ο Ηλίας Μπόγδανος από την αντίπαλη ομάδα.

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν ήδη η Άννα Μαρία Βέλλη. Από την ψηφοφορία των Μπλε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε ο James Καφετζής.

Ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος δεν μπορούσε να ψηφιστεί καθώς είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τη Χριστίνα Κεφαλά.

Οπότε, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Άννα Μαρία Βέλλη, ο James Καφετζής και η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα ξέσπασε με την απόφαση του Νίκου, τον οποίο μάλιστα κατηγόρησε ότι λόγω αμέλειάς του είχε τραυματιστεί πριν λίγες ημέρες σε αγώνισμα. 

Επίσης, επιτέθηκε σε Νίκο, James και Άννα Μαρία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τα τρία αυτά άτομα με πήραν ως θύμα, για να παραμείνουν στο παιχνίδι».

Μετά από υπονοούμενα του Νίκου για την υγεία της, η Χριστίνα έγινε έξαλλη και του είπε δακρυσμένη:

«Αυτή τη στιγμή είμαι το θύμα για να παραμείνουν τα δύο παιδιά. Κι εμένα δεν μου δίνεται η ευκαιρία, επειδή φοράω ακόμα το κολάρο... Εφόσον παραμένω στο παιχνίδι και σηκώνομαι σε δύο μέρες, δεν έχει κανένας δικαίωμα να μου πει για την υγεία μου το παραμικρό. Και δεν σου επιτρέπω! Είμαι πολύ περήφανη και στη μάνα μου που με βλέπει!».

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.