Breaking News

Survivor - Πάνος Καλίδης: «Η παρέα με Άννα Μαρία, James και Νίκο χάλασε για το τίποτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» φιλοξενήθηκε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος πριν λίγες ημέρες αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων:

«Η παρέα με Άννα Μαρία, James και Νίκο Μπάρτζη χάλασε για το τίποτα, για μια κατσαρόλα που ήταν να μαγειρέψουμε μαζί. Οι κακουχίες στο παιχνίδι και η απομόνωση σε κάνουν να σκέφτεσαι περίεργα.

Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ταιριάζω με κάποιους ανθρώπους και δεν πρέπει να βγω εκτός εαυτού, σε συνδυασμό με τη νοσταλγία για την οικογένειά μου και την ψυχολογική και σωματική κούραση, πήρα την απόφαση να φύγω... Το παιχνίδι σε κάνει να έρθεις αντιμέτωπος με τους φίλους σου...

Με την Άννα Μαρία, τον James και τον Μπάρτζη ήμασταν κοντά. Στην παρέα μας ήταν και η Μαριαλένα. Συζητούσαμε συνέχεια για το πώς θα βρισκόμαστε έξω και θα κάνουμε παρέα. Ξαφνικά, με την έλευση των νέων παιδιών, επικρατούσε ένα σενάριο στη σκέψη μας: "Μπήκαν κι άλλα παιδιά, έχει μεγαλώσει η απόσταση για την ένωση". Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πιο πιεστικά πράγματα...».

Δείτε όσα είπε στο Νίκο Μουτσινά.