Breaking News

Survivor: 5 ράμματα έκανε ο Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα: «Θα του δώσω τη βοήθειά μου» - Αλέξης: «Ταιριάζουν απόλυτα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο, μετά το αγώνισμα, ο Σάκης Κατσούλης έκανε προπόνηση τρέχοντας στην παραλία, όταν πάτησε μία πέτρα με αποτέλεσμα να σκιστεί το πόδι του. 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε ότι ο παίκτης των Μπλε χρειάστηκε να κάνει 5 ράμματα, ενώ θα  μείνει εκτός αγωνισμάτων για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Όπως δήλωσε, πονάει πολύ, ενώ η απρόοπτη εξέλιξη του έριξε την ψυχολογία.

Η απουσία του στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας είναι καθοριστική, ωστόσο ο Αλέξης Παππάς δεν δείχνει να αγχώνεται καθώς - όπως τόνισε - το άγχος πρέπει να το έχει η τριάδα (James, Νίκος, Άννα Μαρία).

Ο Σάκης ζήτησε από την πρώην σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κοιμάται δίπλα του, ώστε αν χρειαστεί, να τον φροντίσει.

«Φυσικά και δεν το αρνήθηκα, πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Θα δώσω τη βοήθειά μου σε όποιον μου το ζητήσει, πόσο μάλλον στον Σάκη, που είναι δικός μου άνθρωπος. Κι εγώ, αν είχα ατύχημα, θα ήταν το πρώτο άτομο που θα ζητούσα τη βοήθεια του», δήλωσε η Μαριαλένα στην κάμερα του Survivor.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς σχολίασε: «Θεωρώ ότι τα παιδιά ταιριάζουν απόλυτα, έχουν κάτι μοναδικό μέσα τους και είναι λογικό να το δούμε να εμφανίζεται. Με μεγάλη χαρά θα το αγκάλιαζα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, τις προάλλες έφτιαξα μια καρδιά και την έδωσα στον Σάκη για να τη δώσει στη Μαριαλένα».

Δείτε τα βίντεο.