Breaking News

Survivor - Αδελφή Τριαντάφυλλου: «Για να πετύχουν το σκοπό τους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τις κατηγορίες του Γιώργου Ασημακόπουλου και του Γιώργου Κόρομι ότι ο Τριαντάφυλλος προσπάθησε να τους δωροδοκήσει στο Survivor, προκειμένου να κρατηθεί στο παιχνίδι, η αδελφή του τραγουδιστή, Δέσποινα, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ και προφανώς σε κάποια συζήτηση έκανε πλάκα, ωστόσο οι δύο συμπαίκτες του το εκμεταλλεύτηκαν γιατί τώρα επέλεξαν να τον βγάλουν από το παιχνίδι.

«Απλώς τα παιδιά τώρα, προφανώς για να πετύχουν το σκοπό τους, παίζουν με ανθρώπινες ψυχές. Αυτό είναι άσχημο. Μας απογοήτευσε η συμπεριφορά του Ασημακόπουλου. Ο Τριαντάφυλλος δεν πήγε για να πάρει το έπαθλο, αλλά γιατί το Survivor του άρεσε και ήθελε να δοκιμάσει τις αντοχές του. Ο κόσμος χαίρεται που τον βλέπει και διασκεδάζει μαζί του» είπε η αδελφή του Τριαντάφυλλου.

Και πρόσθεσε: «Το κακό του Τριαντάφυλλου είναι πως - πέρα από το ό,τι έχει ψυχή μικρού παιδιού - είναι πολύ νευρικός. Νευριάζει κατευθείαν, αλλά αυτό του κρατάει λίγο και μετά του περνάει. Δεν είναι κακό παιδί και δεν πιστεύει αυτά που λέει όταν νευριάζει. Γι' αυτό και δεν κρατάει σε κανέναν κακία».

Επίσης, τόνισε: «Είναι ένα δυνατό παιδί και το έχει αποδείξει και στη ζωή του από τα 15 του, αλλά είναι τόσο μεγάλη η πίεση εκεί, που μπορεί και να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν ξέρω...».

Δείτε το βίντεο.