Breaking News

Survivor - Αλέξης για αποχώρηση Chris: «Δεν μπορώ να συνέλθω από το σοκ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο James Καφετζής είχε υποδείξει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πάνο Καλλίδη, με σκοπό να διώξει έναν εκ των Chris Σταμούλη και Αλέξη Παππά.

Τελικά αποχώρησε ο Chris και στο επεισόδιο της Κυριακής ο James δήλωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένος με την επιλογή του.

Ωστόσο, αν και συνεχίζει στο παιχνίδι, ο Πάνος δείχνει να είναι ενοχλημένος με την τακτική του James, όπως και ο Σάκης Κατσούλης.

Στο μεταξύ ο Αλέξης έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση μετά την αποχώρηση του φίλου του, καθώς οι δύο τους είχαν απομονωθεί εδώ και καιρό από τους υπόλοιπους παίκτες της Μπλε ομάδας.

«Έφυγε ο Chris και είναι δυσοίωνο το μέλλον για μένα. Δεν ξέρω... ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω από το σοκ. Ήμασταν δύο πολύ καλοί φίλοι, τα λέγαμε όλα και από δω και πέρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Θα δείξει...» τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor.

Και πρόσθεσε με χιούμορ: «Όποιος μου προτείνει περισσότερα μπορεί και να ενταχθώ με την ομάδα του».

Ο James, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη θεωρούν ότι έχει δημιουργηθεί μια νέα υποομάδα που στηρίζει τον Πάνο Καλλίδη. Σε δηλώσεις του ο James αναφέρθηκε και στον μεγάλο καυγά που έγινε με τον Σάκη...

Από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε για τον James και το Νίκο: «Πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου πώς δύο μήνες δεν είχα καταλάβει τι άνθρωποι είναι. Είναι κακοί άνθρωποι. Φέρνουν σε δύσκολη θέση ανθρώπους που τους έχουν εκμυστηρευτεί πράγματα...».

Δείτε αναλυτικότερα στα βίντεο που ακολουθούν.