Breaking News

Survivor: Αποκαλυπτικός ο Chris Σταμούλης για Άννα Μαρία - Νίκο και Μαριαλένα - Σάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Θεωρώ ότι υπήρξε και υπάρχει φλερτ ανάμεσα στον Νίκο και την Άννα Μαρία. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει εpωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Είναι όλη μέρα μαζί, κοιμήθηκε δίπλα του, αγκαλίτσες, μιλάνε ψιθυριστά. Ο Νίκος ήταν αυτός που δέχτηκε περισσότερο φλερτ από την Άννα Μαρία»...

Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο Chris Σταμούλης, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor. Με ιδιαίτερα αποκαλυπτική διάθεση, ο πρώην  παίκτης των Μπλε είπε στην εκπομπή «Love it»:

«Αδικήθηκα που με ψήφισαν, δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης αγωνιστικά. Υπήρχαν χειρότεροι παίκτες, αλλά δεν βγήκαν στον "τάκο" για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα και τη στρατηγική τους.

Με τον Αλέξη μια βολτούλα είχαμε πάει, μην το κάνετε θέμα. Σε ένα δάσος χαθήκαμε... Δομίνικος είναι αυτός, δεν ξέραμε τα μέρη... Μπορεί να είχαμε πάθει το οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε στην καλύβα γιατί νόμισαν ότι πήγαμε κάπου και φάγαμε. Ειπώθηκε ότι βρήκαμε έναν σεκιουριτά και ο Αλέξης τον τραμπούκισε και τον χτύπησε. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δική μου ιδέα ήταν να μην παίξουμε στο αγώνισμα. Ο Αλέξης ήθελε να παίξουμε και να "δώσουμε" το παιχνίδι". Δεν ένιωθα ότι ήμουν στη μπλε ομάδα, ήμασταν ένα δίδυμο μέσα στην ομάδα. Μόνο όταν είχε έπαθλο φαγητού είχα κίνητρο να παίξω.

Στην αρχή τον James τον συμπαθούσα, γενικά μιλούσαμε την ίδια γλώσσα και ήμασταν κοντά σε πολλά πράγματα. Είναι έξυπνος, ευφυής και διπλωματικός άνθρωπος και κάθε του κίνηση έχει ένα ερωτηματικό πάντα, ενώ στην αρχή δεν το είχε. Θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει το σκοπό του και ίσως "πατήσει και επί πτωμάτων". Πιστεύω ότι ήρθε η αρχή του τέλους του James εκτός κι αν διαμορφώσει μια πάρα πολύ καλή στρατηγική. 

Η Μαριαλένα έκανε ένα φάουλ που είπε κάποια πράγματα στην αρχή για τον Σάκη, μπροστά στον James. Ο James χρησιμοποίησε τη Μαριαλένα για να μπορέσει να διώξει τον Σάκη. Η Μαριαλένα έφυγε από την ομάδα του James και ήρθε πιο κοντά με τον Σάκη γιατί οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές και το συναίσθημα υπερισχύει πάντα έναντι της λογικής. Ήρθαν πιο κοντά γιατί ήταν και φρέσκος ο χωρισμός τους. Πιστεύω ότι θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν όταν τον είχε ρωτήσει ο Acun. Η Μαριαλένα το απέρριψε, αλλά στα λόγια. Εγώ βλέπω ότι στις πράξεις δεν το απορρίπτει. Σίγουρα ο Σάκης θέλει να τα ξαναβρούν πιο πολύ από τη Μαριαλένα, αλλά τους βλέπω ότι είναι πολύ κοντά και νομίζω ότι τα πρόσφατα γεγονότα που έγιναν με τον James θα τους δέσουν ακόμα πιο πολύ... Ο Σάκης δεν ανέφερε ότι είχε κάτι με τη Χριστίνα και αυτό είναι κακό.

Η Μαριαλένα, ο Πάνος και ο Γιώργος γνωρίζονται και έξω από το παιχνίδι. Αφού το είπαν και μόνοι τους.... Έπρεπε να φέρω κι εγώ την παρέα μου... Δεν λέω ότι είναι κολλητοί, αλλά γνωρίζονται...

Το ριάλιτι είναι στο χαρακτήρα του Νίκου Μπάρτζη, το έχει κάνει πολλές φορές. Δηλαδή, να μην πει κάτι και να το πει όταν έρθουν οι κάμερες. 

Εννοείται ότι ο Πάνος Καλλίδης είναι πολύ διπλωματικός, προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια μέσα στο παιχνίδι. Είναι σαν μια βάρκα που κλίνει προς την πλευρά που τον συμφέρει περισσότερο. 

Η Ελευθερία έκανε τις τσαχπινιές της γιατί πίστευε ότι έτσι θα είχε την εύνοια των αγοριών, κάτι που θα την κρατούσε στο παιχνίδι.  Ο Αλέξης είχε νευριάσει γιατί θεώρησε ότι του την "πέφτει" γι' αυτόν το λόγο. Πάντως, δεν του αρέσει η Ελευθερία, δεν θα μπορούσε να τη δει εpωτικά.

Θεωρώ ότι υπήρξε και υπάρχει φλερτ ανάμεσα στον Νίκο και την Άννα Μαρία. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει εpωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Είναι όλη μέρα μαζί, κοιμήθηκε δίπλα του, αγκαλίτσες, μιλάνε ψιθυριστά. Ο Νίκος ήταν αυτός που δέχτηκε περισσότερο φλερτ από την Άννα Μαρία».

Δείτε το βίντεο.