Breaking News

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλλίδης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι πληροφορίες, που έκαναν λόγο για οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor του Πάνου Καλλίδη, επιβεβαιώθηκαν. Στο επεισόδιο της Κυριακής, πριν 
το αγώνισμα επάθλου, ο τραγουδιστής είπε στους παίκτες και στον Γιώργο Λιανό:

«Μετά από πολλές ημέρες σκέψης, αϋπνίας και κουβέντας με τον εαυτό μου θέλω να πω μερικά πράγματα σ' αυτό το παρεάκι που ακούει αυτή τη στιγμή.

Είχα μάθει μέχρι τώρα, σε αυτά τα χρόνια που ζω, ότι τα όπλα που μπορούσα να χρησιμοποιήσω ήταν το χαμόγελο, το ταλέντο και η καλοσύνη, όλα αυτά που με έκαναν να κάνω κάτι εκεί έξω, κάποια πράγματα για τα οποία με αγάπησε ο κόσμος. Αυτά τα όπλα εδώ μέσα είναι άχρηστα μέχρι ενός σημείου. Δεν μπορείς να αγωνιστείς με αυτά, πρέπει να είσαι δυνατός, σκληρός και να φέρνεις πόντους για την ομάδα σου. Πρέπει το μυαλό σου να μπορεί να κάνει κάτι, το οποίο το δικό μου δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Και αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ

Σε κάποιες προτάσεις των παιδιών προς αποχώρηση ο κόσμος με στήριξε και τους ευχαριστώ πάρα πολύ, όμως, νομίζω ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που έχουν τα φόντα να πάνε ως τον τελικό και να κερδίσουν το έπαθλο. Κάποιοι είναι γεννημένοι για το Survivor... Ήρθα για την εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ που είμαι εδώ. Απέδειξα στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου και στους φίλους μου ότι μπορώ στις δύσκολες στιγμές. Άντεξα, όμως, ό,τι και να κάνω τελικό δεν πάω.

Όταν έπιασα τον εαυτό μου να αδικώ κάποιους ανθρώπους λόγω των συνθηκών - και ζητώ συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους - τα έβαλα με τον εαυτό μου γιατί ξέφυγα από τα όριά μου. Έχω πράγματα να με περιμένουν, είμαι καλλιτέχνης, είμαι πατέρας, είμαι σύζυγος, είμαι εpαστής και φίλος και για όλα αυτά - μετά από ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς που έχω στενοχωρήσει - αποφάσισα ότι πρέπει να αποχωρήσω.»