Breaking News

Survivor: Ένταση μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας - Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία από τη στάση του Ν. Μπάρτζη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor οι Κόκκινοι συνέτριψαν με 10-4 τους Μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Μετά το αγώνισμα ακολούθησε ένταση, καθώς η Άννα Μαρία Βέλλη υποστήριξε ότι άκουσε κάτι που είπαν ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης κατά τη διάρκεια του αγώνα για την ατομική ασυλία, υπονοώντας ότι δεν είχαν το μυαλό τους στο αγώνισμα.

Οι υπόλοιποι παίκτες την παρότρυναν να μη συνεχίσει την αντιπαράθεση και να συζητήσουν το θέμα αργότερα στην καλύβα τους. Από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επισήμανε ότι όλοι οι παίκτες είναι πλέον υποτονικοί και ευθύνονται για τις ήττες, ενώ προσπάθεια να σταματήσει την ένταση έκανε και ο Πάνος Καλλίδης.

Η Άννα Μαρία ενοχλήθηκε με τη Χριστίνα Κεφαλά, που της έλεγε να σταματήσει και πως δημιουργεί συνέχεια εντάσεις. 

Να σταματήσει την παρότρυνε και ο Νίκος Μπάρτζης και στη συνέχεια η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα, σε δηλώσεις της στην κάμερα, τονίζοντας ότι δεν τη στήριξαν οι δικοί της άνθρωποι.

«Πολλές φορές προσπαθώ να ηρεμήσω και να "καλύψω" το Νίκο όταν φωνάζει. Αν όντως βγήκα εκτός εαυτού, ήθελα να δω μια στήριξη από τους φίλους μου. Αυτό με πείραξε πολύ» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία.

Στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, που ακολούθησε, νικητής αναδείχθηκε ο James Καφετζής.

Δείτε τα βίντεο.