Breaking News

Survivor: Φινάλε θρίλερ στο αγώνισμα επάθλου - «Καρφιά» Παππά και Τριαντάφυλλου για Κοψιδά - Σε δύσκολη θέση ο James (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής το φινάλε στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό ήταν συγκλονιστικό.

Με τις ομάδες να είναι ισόπαλες 9-9, τέσσερις παίκτες από κάθε ομάδα ρίχτηκαν στη μάχη στο τελευταίο παιχνίδι για να κερδίσουν ένα πρωινό γεύμα.

Τελικά οι Μπλε επικράτησαν, με τον Σάκη Κατσούλη να είναι ιδιαίτερα εύστοχος στα τελευταία δευτερόλεπτα και να διαμορφώνει το τελικό 10-9.

Πριν το αγώνισμα, ο Αλέξης Παππάς πέταξε τα «καρφιά» του για όσα είχε πει ο Γιώργος Κοψιδάς κατά την αποχώρησή του.

«Κατά την αποχώρησή του προσέβαλε και την Ελλάδα γενικά, αλλά και τις 2 ομάδες, λέγοντας ανοιχτά ότι φεύγοντας εγώ από δω θα σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι κουτσομπολίστικο και μόνο ιντριγκαδόρικο. Αυτό υποτιμά όλους εμάς που είμαστε εδώ και έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, αλλά και τους Έλληνες που παρακολουθούν το πιο αληθινό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης» είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός στον Γιώργο Λιανό.

Νωρίτερα ο παίκτης των Μπλε ήταν, επίσης, καυστικός σε δηλώσεις του στην κάμερα, ενώ την ίδια στιγμή στην παραλία των Κόκκινων συνεχιζόταν η αντιπαράθεση του Τριαντάφυλλου με τους συμπαίκτες του, που ήταν απογοητευμένοι με την αποχώρηση του Κοψιδά.

Οι αιχμές του τραγουδιστή για την αποχώρηση του Κοψιδά, προκάλεσαν την αντίδραση της Καρολίνας Καλύβα.

Στο μεταξύ, στους Μπλε, οι αγωνιστικές επιδόσεις του Σάκη Κατσούλη, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον James Καφετζή, που δείχνει να χάνει την αρχηγία. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο αγώνισμα ο James δεν κατάφερε να πάρει ούτε μία νίκη. 

«Ο James δεν έχει πλέον τον έλεγχο στην καλύβα. Νιώθει ότι έχει χάσει το παιχνίδι στο να μπορεί να ελέγχει και τον "τάκο" και τα παιχνίδια και αυτό του προκαλεί κόμπλεξ και  ανασφάλεια» είπε στην κάμερα η Ελευθερία Ελευθερίου μετά το αγώνισμα. «Ο James έχει πέσει αγωνιστικά» τόνισε από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε τα βίντεο.