Breaking News

Survivor - Γ. Λιανός για αποχώρηση Κοψιδά: «Έπαθε σοκ, δεν το περίμενε - Έκανε ένα σχόλιο που δεν άρεσε στους παίκτες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor σχολίασε τηλεφωνικά ο Γιώργος Λιανός στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102.2. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης είπε:

«Δεν το περίμενε ο Κοψιδάς, ρίσκαρε… Σκεφτόταν η Νικολέτα - που κέρδισε την ατομική ασυλία - να τον "δώσει". Και πήγε αυτός και της είπε "Aν το σκέφτεσαι, δώσε εμένα να γίνω εγώ αιτία να φύγει ή ο Τριαντάφυλλος ή η Μαριάνθη, να ηρεμήσουμε". Αλλά έπαθε σοκ, δεν το περίμενε να αποχωρήσει...

Στην αποχώρηση ο Κοψιδάς έκανε ένα σχόλιο που δεν άρεσε ούτε στους παίκτες. Είπε ότι "Δεν μου ταιριάζει εμένα αυτό το πράγμα που κάνει ο Τριαντάφυλλος με τις ίντριγκες, δεν είμαι εγώ τέτοιος τύπος, επομένως καλά κάνω και φεύγω". Αλλά κάπως προσβλήθηκαν και οι υπόλοιποι, σε φάση "είμαστε εδώ 3 μήνες, τρώμε... πακέτο, δεν είναι ίντριγκα".

Η Νικολέτα ήταν ανάμεσα σε δύο άτομα. Δεν ξέρω αν έκανε την κουβέντα με τον Κοψιδά πριν ή μετά το αποφασίσει, αλλά τον έβγαλε στον "τάκο" και την πάτησε.

Σκέφτομαι να κάνω μία πλάκα στους Κόκκινους, καθώς από τους παλιούς Διάσημους έχει μείνει μόνο ο Τριαντάφυλλος. Θα τους πω ότι ισχύει ο κανόνας τους ενός, δηλαδή ότι δεν μπορεί να φύγει με τίποτα ο Τριαντάφυλλος...».

Δείτε το βίντεο.