Breaking News

Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη φόρεσε το... «παλτό» στο Νίκο Μουτσινά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με διάθεση για χιούμορ και αυτοσαρκασμό εμφανίστηκε η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία όταν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο είχε αποκαλέσει τον εαυτό της «παλτό» λόγω των επιδόσεών της στα αγωνίσματα, χαρακτηρισμός που εμφανιζόταν συχνά - πυκνά και στα social media, μπήκε στο στούντιο φορώντας παλτό και κοιτάζοντας με νόημα το Νίκο Μουτσινά.

«Δεν έχεις σχολιάσει ακόμη τίποτα...» είπε στον παρουσιαστή, ο οποίος απάντησε: «Το παλτό το σχολίασα όσο ήσουν στο Survivor»

«Δε θέλεις να το φορέσεις να νιώσεις κι εσύ λίγο παλτό;» τον ρώτησε και το φόρεσε τελικά στον Μουτσινά.

«Θα ήταν 4-5 οι πόντοι που πήρα... Νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ στη γρηγοράδα» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη, που μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

«Η Ασημίνα και η Σοφία με εμψύχωναν στο παιχνίδι. Με τη Μαριάνθη και τη Σοφία επικοινωνούσαμε προς το τέλος γιατί συμφωνούσαμε σε κάποια πράγματα, τα οποία εγώ έλεγα από την αρχή. Οι μη αγαπημένοι μου παίκτες ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο James έλεγε καλά λόγια για μένα για να δημιουργήσει ίντριγκες στην κόκκινη ομάδα, είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Αν μπορείς να κερδίσεις κάποιους πόντους από στρατηγική, ο James είναι πολύ καλός σ' αυτό. Είναι καλός στα αγωνίσματα, στο στόχο είναι απίστευτος. Ο Μπάρτζης είναι πολύ γρήγορος, αγρίμι, αλλά με τους στόχους δεν το έχει όπως ο James. Πάντως τον θεωρώ καλό παίκτη. Ο Σάκης είναι πολύ δυνατός παίκτης» είπε, μεταξύ άλλων, όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο.