Breaking News

Survivor: Η ομάδα που κέρδισε στο αγώνισμα επάθλου - Η ένωση των προμηθειών και η αντίδραση από Αλέξη και Chris (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor, όπου μπήκε μία νέα παίκτρια στην Κόκκινη ομάδα, η Ελένη Χαμπέρη...

Το έπαθλο φαγητού απόλαυσαν οι Κόκκινοι, που επικράτησαν με 10-8 και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Στη Μπλε ομάδα οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Πριν το αγώνισμα ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης έκαναν ξαφνικά πρόταση να ενώσουν τις προμήθειες και να μαγειρεύουν όλοι μαζί αν και πριν λίγες ημέρες επέμεναν για το αντίθετο.

Η πρόταση προκάλεσε την αντίδραση του Chris Σταμούλη, ο οποίος μέχρι τώρα μαγείρευε με τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου. O Chris και ο Αλέξης το συζήτησαν και θεώρησαν ότι η πρόταση του James και του Νίκου ήταν κίνηση τακτικής για να αλλάξουν την εικόνα τους και να ελέγξουν την κατάσταση στην ομάδα. 

Το θέμα είχε και  συνέχεια μετά το αγώνισμα, καθώς ο Αλέξης και ο Chris έκαναν αντιπρόταση ότι για να δεχτούν να μαγειρεύουν όλοι μαζί θέλουν το 10% από τις προμήθειες, με τον James να κάνει λόγο για... τοκογλυφία.

Η αντιπρόταση απορρίφθηκε, με τον Αλέξη να τονίζει ότι την έκαναν μόνο και μόνο για να  δείξουν την αντίδρασή τους και πως δεν θα λένε "ναι" σε ό,τι ζητάει ο James και ο Νίκος. "Ό,τι και να κάνουμε θα συνεχίζουν να μας ψηφίζουν" είπε στην κάμερα της παραγωγής.

Στο τέλος και η Ελευθερία ανακοίνωσε ότι θα τρώει με την ομάδα, με τον Chris και τον Αλέξη να συνεχίζουν μόνοι τους την αντίδρασή τους κατά του James και του Νίκου.

Δείτε τα βίντεο.