Breaking News

Survivor: Κατέρρευσε η Ελένη Χαμπέρη μετά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας - Ένταση στους Μπλε (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τον Αλέξη Παππά και τον Chris Σταμούλη να ανακοινώνουν ότι δεν θα αγωνιστούν, οι Μπλε προσπάθησαν να αντιστρέψουν τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει.

Ωστόσο οι Μπλε δεν τα κατάφεραν, καθώς η Κόκκινη ομάδα επικράτησε και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με 10-8 και πλέον καλούνται να υποδείξουν ξανά υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε νέα ένταση, με τον Chris να υποστηρίζει ότι αποδείχθηκε ότι δεν είναι αδύναμοι παίκτες και πως η ομάδα τους έχει ανάγκη, με τη δήλωσή του να προκαλεί την αντίδραση κάποιων παικτών.

«Βρίσκω εντελώς λάθος τον τρόπο τους και το λέω με επιείκεια γιατί θα ήθελα να χρησιμοποιήσω άλλους χαρακτηρισμούς....» είπε ο Πάνος Καλλίδης και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω τι έχουν μέσα στις ψυχές τους τα παιδιά, τι κακία κρύβουν, αυτό το πείραμα που έκαναν σήμερα φαίνεται ότι ήταν μεθοδευμένο...».

Στο σημείο αυτό η Ελένη Χαμπέρη, που μπήκε πρόσφατα στην Κόκκινη ομάδα, άρχισε να μη νιώθει καλά, ζαλίστηκε και κατέρρευσε, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να την παίρνει αγκαλιά και να τη μεταφέρει σε λιπόθυμη κατάσταση προκειμένου να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

«Η Ελένη  συνήλθε, της είχε πέσει η πίεση» είπε αργότερα ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε τα βίντεο.