Breaking News

Survivor - Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: «Ένιωθε τύψεις για κάτι που συνέβη και πρόσφερε χρήματα σε Κόρο, Ασημακόπουλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε δεν θα δώσω φαγητό στον Τριαντάφυλλο. Είχε γίνει ένα περιστατικό όπου ήταν και οι τρεις μαζί (σ.σ. με Ασημακόπουλο, Κόρο), αλλά ο Τριαντάφυλλος είπε ότι δεν συμμετείχε σ' αυτό επειδή δεν είναι καταγεγραμμένο σε καμία κάμερα. Επειδή ένιωθε τύψεις, που δεν κάλυψε τους άλλους δύο σ' αυτό που συνέβη, τους είπε "Όταν θα βγούμε θα σας δώσω από 2.000 ευρώ". Τα παιδιά γελούσαν γιατί τους φάνηκε αστείο. Ο Ασημακόπουλος, ο Κόρο και ο Τριαντάφυλλος βρήκαν φαγητό και ο Τριαντάφυλλος έβγαλε την ουρά του απ' έξω. Είπε ότι δεν ήταν εκεί όταν τους έπιασαν, δεν το παραδέχτηκε. Δεν γνωρίζω τι βρήκαν, τι έφαγαν και αν έφαγαν...»

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης και σήμερα, Δευτέρα, η εκπομπή «Love it» πρόβαλε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Πλέον είμαι ήρεμος και χαρούμενος, όταν αποχώρησα ήμουν σε σοκ. Δεν το περίμενα να αποχωρήσω, όπως και κανείς από την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα και λέει πολλά ψέματα. Είχε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη, αλλά επέλεξε να μην το κάνει.

Επειδή είχε αισθανθεί ότι θα είναι υποψήφιος, τριγυρνούσε και προσπαθούσε να ακούσει τι γίνεται. Κάποια στιγμή ο Κόρο μου ζήτησε τη γνώμη μου και είπα το προφανές, ότι οι πιο αδύναμοι παίκτες είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας. Ο Κώστας, όμως, προσφέρει στην καλύβα, ο Τριαντάφυλλος δεν κάνει τίποτα, λιάζεται όλη μέρα. Ακριβώς την ίδια άποψη είχε και ο Κόρο.

Ο Τριαντάφυλλος έχει την άποψη πως ό,τι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, δεν έχει υπάρξει. Εγώ έθεσα τον εαυτό μου υποψήφιο για να φύγει ο Τριαντάφυλλος γιατί θεωρώ ότι ήμασταν οι δύο αντίθετοι πόλοι της ομάδας. Πρεσβεύω την υγεία, την ομόνοια τη χαρά και την αγάπη. Ο Τριαντάφυλλος είναι στο άλλο άκρο, "ψοφάει" για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό. Έδωσα την ευκαιρία στο κοινό να δείξει τι θέλει να βλέπει στο παιχνίδι: υγεία ή αρρώστια;

Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε δεν θα δώσω φαγητό στον Τριαντάφυλλο. Είχε γίνει ένα περιστατικό όπου ήταν και οι τρεις μαζί (σ.σ. με Ασημακόπουλο, Κόρο), αλλά ο Τριαντάφυλλος είπε ότι δεν συμμετείχε σ' αυτό επειδή δεν είναι καταγεγραμμένο σε καμία κάμερα. Επειδή ένιωθε τύψεις, που δεν κάλυψε τους άλλους δύο σ' αυτό που συνέβη, τους είπε "Όταν θα βγούμε θα σας δώσω από 2.000 ευρώ". Τα παιδιά γελούσαν γιατί τους φάνηκε αστείο. Ο Ασημακόπουλος, ο Κόρο και ο Τριαντάφυλλος βρήκαν φαγητό και ο Τριαντάφυλλος έβγαλε την ουρά του απ' έξω. Είπε ότι δεν ήταν εκεί όταν τους έπιασαν, δεν το παραδέχτηκε. Δεν γνωρίζω τι βρήκαν, τι έφαγαν και αν έφαγαν...

Τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα, ήξερα με τι άνθρωπο είχα να κάνω. Εκείνος ερχόταν σε μένα, δεν πήγαινα εγώ σ' αυτόν. Μπήκε στο παιχνίδι με συγκεκριμένη στρατηγική, έχει μελετήσει πολύ τα ριάλιτι.

Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς κάνουν ακριβώς το ίδιο. Η διαφορά είναι ότι ο Αλέξης είναι πιο μορφωμένος, χειρίζεται καλύτερα το λόγο και είναι πιο χειριστικός. Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου και συμπεριφέρεται πιο απλά. Με το πρόσχημα της φιλίας, προσκολλάται σε παίκτες για να μείνει παραπάνω στο παιχνίδι. Όταν κάποιος παίρνει ατομική ασυλία, τον προσεγγίζει και το παίζει φίλος του για να μην τον ψηφίσει. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει... Έμαθα ότι έχει βρίσει τον Ασημακόπουλο...

Η Ανθή Σαλαγκούδη, το διάστημα που έμεινε στο Survivor, δεν έκανε ποτέ τίποτα στην καλύβα. Έκανε διακοπές, ήταν συνέχεια στην παραλία και λιαζόταν...».

Δείτε το βίντεο.