Breaking News

Survivor - Ξενάγηση στο σπίτι του Π. Κονδυλάτου: «Είχα φιλήσει την Ανθή Σαλαγκούδη στο στόμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Περικλής Κονδυλάτος άνοιξε την πόρτα του εντυπωσιακού σπιτιού του στην κάμερα του Πρωινού και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης των Κόκκινων ξενάγησε στους χώρους τη Νάνσυ Παραδεισανού, ενώ δήλωσε:

«Μετά το Survivor δεν έχουμε μιλήσει καθόλου με την Ανθή Σαλαγκούδη... Η φιλία είναι κάτι το οποίο προκύπτει όταν δύο άνθρωποι έρχονται κοντά. Όταν πάει ο ένας κοντά στον άλλον, αυτό είναι παραίσθηση. Το τέλος κάποιων πραγμάτων δείχνει πολλά για το τι ήταν αυτό...

Με τον Τριαντάφυλλο είχα πάρα πολλές καλές στιγμές, ειδικά την τελευταία περίοδο... Δεν μου άρεσε που δεν του έδωσαν φαγητό, είναι κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ, αλλά έχουν γίνει και άλλα πράγματα που δεν συμφωνούσα... Για παράδειγμα, ότι ο Γιώργος Κοψιδάς είχε αυτή τη διατροφή, που αποκαλείται ο ίδιος ότι είναι vegan, αυτό ήταν μια δική του απόφαση... Σεβαστό, δεν τον πίεζε κανείς. Όταν εμείς πιάναμε ψάρια, που ήταν έξτρα από τις προμήθειες που παίρνουμε από την παραγωγή, μας έπαιρνε ένα μέρος από την προμήθεια...

Δεν είναι σωστό το ξέσπασμα που είχε ο Γιώργος Κοψιδάς κατά την αποχώρηση του. Ξέρεις ότι είναι reality και είσαι και άνθρωπος της δουλειάς.

Μήπως η Άννα Μαρία με το Νίκο είναι πολύ καλοί φίλοι; Καμιά φορά με τους φίλους σου... Την Ανθή την έχω φιλήσει στο στόμα, μια φορά. Δε νομίζω να το έδειξαν οι κάμερες. Τη φίλησα γιατί είχα χαρεί πάρα πολύ για το έπαθλο, νομίζω ήταν μια μπουγάτσα. Ήταν κι εκείνη χαρούμενη και νομίζω ότι δεν είχε πρόβλημα».