Breaking News

Survivor - Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας: «Ο Σάκης θα γίνει ο νέος James» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Love it» πρόβαλε τις πρώτες δηλώσεις που έκανε η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία αποχώρησε από το Survivor λόγω τραυματισμού στο πόδι της. Συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν το περίμενα να τραυματιστώ, έγινε την ώρα του αγωνίσματος. Σαφώς με πείραξε που αποχώρησα, ήθελα να μείνω παραπάνω.

Δεν τιμά καθόλου ούτε τη Μαριάνθη, ούτε και τους τρεις συμπαίκτες μου να τη λένε τηλεκατευθυνόμενο. Μερικές φορές ήταν πιο δυναμική κι από μένα...

Τεμπέληδες στην ομάδα είχαμε πολλούς. Ο Τριαντάφυλλος κι ο Κοψιδάς δεν έκαναν τίποτα ιδιαίτερο. Ο Τριαντάφυλλος στην καλύβα δεν προσφέρει σχεδόν ποτέ. Για ένα διάστημα τα πήγε κάπως καλά στα αγωνίσματα, αλλά θεωρώ ότι ήταν εντελώς τυχαίο. Του αρέσει να τα ανακατεύει τα πράγματα...

Ο Τριαντάφυλλος έχει την ίδια στρατηγική με τον Κοψιδά, που του δίνει εντολές. Ο Κοψιδάς μιλούσε αρκετές φορές άσχημα και υποτιμητικά στον Τριαντάφυλλο. Ο Ντάφι έσκυβε το κεφάλι και δεν έλεγε τίποτα.

Όταν ο Τριαντάφυλλος με είδε να μιλάω με την Ανθή μου είπε πως είναι... γυναίκα αράχνη και να την προσέχω...

Δεν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για να ξεπουλήσω τα παιδιά μου. Η Ασημίνα μου είχε ζητήσει συγγνώμη όταν δεν κατέγραφαν οι κάμερες. Τη συγχώρεσα γιατί κι αυτή είναι μάνα, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα να το κάνω μπροστά στην κάμερα.

Ο James έχει αντίπαλο τώρα τον Σάκη. Ο Σάκης θα γίνει ο νέος James, αλλά είναι πιο ντόμπρος. Ο James δεν είναι τόσο γνήσιος, όσο πίστευα, τώρα θα έχει θέμα γιατί δε θα μπορέσει να φτάσει στον τελικό».

Δείτε το βίντεο.