Breaking News

Survivor: Οι πρώτες εντάσεις μετά την ένωση - Η ομάδα που κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιo του Survivor της Δευτέρας, οι παίκτες επέστρεψαν στη σκληρή καθημερινότητα μετά το πάρτι της ένωσης.

Οι Μπλε μετακινήθηκαν στην παραλία των Κόκκινων, όπου υπήρξε και η πρώτη ένταση ανάμεσα στον  Κώστα Παπαδόπουλο και τον Αλέξη Παππά, λόγω της μετατροπής σε... τουαλέτα, που έκανε ο πρώτος στην καλύβα, στην οποία καθόταν ο ηθοποιός με τον Τριαντάφυλλο τις πρώτες ημέρες, πριν γίνουν οι αλλαγές στις ομάδες. Η ένταση συνεχίστηκε και πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Επίσης, πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας ο James Καφετζής άφησε υπονοούμενα ότι οι συμπαίκτες του στη Μπλε ομάδα ίσως παίξουν για να χάσουν, οπότε καλύτερα να παίξουν μόνο ο ίδιος και ο Νίκος Μπάρτζης. Από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης είπε ότι τα λεγόμενα του James τον προσβάλλουν και πώς όλοι θα παίξουν για να κερδίσουν.

Στη συνέχεια ο James κατηγόρησε τον Αλέξη Παππά ότι στο προηγούμενο αγώνισμα, όπου έπαιξε μόνο η τριάδα (πριν την αποχώρηση της Άννας Μαρίας), έδινε συμβουλές στους Κόκκινους για να κερδίσουν. Μάλιστα, ο Παύλος Γαλακτερός επιβεβαίωσε όσα είπε ο James.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας επικράτησαν οι Μπλε με 10 - 6, με τον Τριαντάφυλλο να επιστρέφει από τον τραυματισμό χωρίς να  καταφέρνει να δώσει πόντους στους Κόκκινους.

Κατόπιν οι Κόκκινοι αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία, την οποία κέρδισε ο Παύλος Γαλακτερός.

Δείτε τα βίντεο.