Breaking News

Survivor - Γ. Ταβλαδάκης: «Ο James και η Άννα Μαρία κινούν τα νήματα, ο Νίκος είναι υποχείριό τους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Ταβλαδάκης επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ενώ έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στo «Love it». Ο πρώην παίκτης των Μπλε είπε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου:

«Δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, με έχει ρίξει η αποχώρησή μου. Δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς και νομίζω ότι δεν το άξιζα κιόλας.

Εγώ είχα πει στην Άννα Μαρία ότι "Μ' αυτά που κάνετε θα σας περιμένει ο κόσμος έξω με τις ντομάτες, ηρεμήστε". Ίσως υπέθεσε ότι έξω δεν είναι αρεστοί...

Ο James είναι πίσω απ' όλα, από καθετί που συμβαίνει. Μαζί με την Άννα Μαρία κινούν τα νήματα και υποκινούν καταστάσεις. Ο Νίκος είναι ένα καλό παιδί, αλλά ουσιαστικά είναι υποχείριο και των δύο.

Πίστευα ότι υπάρχουν μόνο δύο ηθοποιοί στο παιχνίδι, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Κοψιδάς, αλλά μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι υπήρχαν πολλοί περισσότεροι ηθοποιοί... ειδικά ο James, που ήθελε να τα ξέρει όλα, να μαθαίνει για όλους και για όλα, για να ξέρει που μπορεί να χτυπήσει τον καθένα. Τον είχα πιάσει βράδυ, 2-3 φορές, πίσω από ένα δέντρο, να κρυφακούει τι λέμε... Εμένα με είχε προσβάλλει πολύ, όπως και τον Πάνο Καλλίδη, που τον αποκαλούσε "μισθοφόρο που θέλει τα χρήματα".

Με τον Σάκη ήμασταν φίλοι και εκτός Survivor, δεν κάναμε πολύ παρέα αλλά γενικά είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Τη Μαριαλένα την ήξερα σαν παρουσία, αλλά δεν την είχα δει ποτέ έξω. Την ήξερα ως η πρώην κοπέλα του Σάκη.

Μετά από κάποια πράγματα που έγιναν, η Μαριαλένα κατάλαβε ότι τόσο καιρό ήταν με τα λάθος άτομα. Ίσως ο Σάκης να έχει μεταφέρει κάποια πράγματα στη Μαριαλένα και να της είπε "Πρόσεχε μ' αυτούς που είσαι".

Εγώ είχα πει στον Σάκη ότι στη θέση του δε θα έμπαινα καν στο παιχνίδι. Εκείνος μπήκε. Η σχέση τους είναι αυτή που πρέπει να είναι. Ίσως ο Σάκης να έχει ακόμη συναισθήματα για τη Μαριαλένα... όλα είναι πιθανά...

Ο Αλέξης είναι ένας κανονικός ηθοποιός, που κάνει πράγματα για να τα κάνει. Αυτό που έκανε με τον Τριαντάφυλλο, που τον στήριξε, ήταν επιτηδευμένο για να σπείρει τη διχόνοια στους Κόκκινους. Είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται καλύτερα από τον καθένα το παιχνίδι και θεωρώ ότι θα φτάσει αρκετά μακριά».