Breaking News

Survivor - Τριαντάφυλλος: «Ποιος είναι ο Κοψιδάς που θέλει να μας διώξει;» - Ακονίζουν ξανά τα «μαχαίρια» στη Μπλε ομάδα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης η Μαριάνθη Κάσδαγλη εξέφρασε το παράπονό της στον Τριαντάφυλλο, λέγοντας: «Βλέπω ότι η ομάδα δεν με θέλει. Υπάρχει μεγάλη αντιπάθεια προς το πρόσωπό μου».

«Ο κόσμος έχει δει τα πάντα, βλέπει τα πάντα, έχει δει τι έχει γίνει, έχει δει πόση λάσπη και πόση αδικία έχω φάει όλον αυτό τον καιρό εγώ και η Μαριάνθη» είπε στην κάμερα ο Τριαντάφυλλος.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Και στο κάτω κάτω ποιος είναι ο Γιώργος Κοψιδάς που θέλει να βγει μπροστά και να διώξει εμένα και την Μαριάνθη; Αυτό ας το κρίνει ο κόσμος».

Την ίδια στιγμή στους Μπλε οι δύο υποομάδες προσπαθούν να πάρουν τα ηνία και «σκοτώνονται» ποιος θα κάνει δουλειές στην καλύβα, με τον James να επιμένει να μαγειρέψει.

Νωρίτερα ο James αποθέωσε τον Γιώργο Κοψιδά, αναφερόμενος στα όσα είπε ο δεύτερος στο τελευταίο συμβούλιο. «Βγάζω το καπέλο στον Γιώργο Κοψιδά για την κίνηση που έκανε στο συμβούλιο. Απέδειξε ότι δεν είναι απλά αρχηγός, αλλά είναι ηγέτης» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα βίντεο.