Breaking News

Survivor: Χαμός στους Κόκκινους μετά το αγώνισμα... «Η Μαριάνθη λέει ψέματα» - «Ο Τριαντάφυλλος σπέρνει τη διχόνοια» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής οι Κόκκινοι έχασαν από τους Μπλε με 7-10 στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, που ήταν τορτίγιες, αλμυρές και γλυκιές.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση στην καλύβα των Κόκκινων. Αρχικά ο Παύλος Γαλακτερός δήλωσε ότι ένιωσε άσχημα που είχαν φάει ψάρια μπροστά στον Τριαντάφυλλο, στον οποίο ο Γιώργος Κόρομι δεν ήθελε να δώσουν καθώς τα έπιασε ο ίδιος...

Στη συνέχεια επιτέθηκαν στη Μαριάνθη Κάσδαγλη, που ήθελε να δώσει από τη μερίδα της από τα ψάρια στον Τριαντάφυλλο.

Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος κατηγόρησε τη Μαριάνθη ότι βρήκε τροφή στη ζούγκλα και θα μπορούσε να τη μοιραστεί με τον Τριαντάφυλλο αλλά δεν τον έκανε. Η Μαριάνθη αρνήθηκε ότι βρήκε τροφή και δέχτηκε νέα επίθεση από τον Ηλία και τον Γιώργο Κοψιδά.

«Για άλλη μία φορά η Μαριάνθη, δεν είναι η πρώτη φορά, είπε ψέματα στα μούτρα μου. Το έχει κάνει ξανά και στον Ηλία» είπε στην κάμερα ο Γιώργος Κόρομι.

Να σημειωθεί ότι, σε δηλώσεις της, η Μαριάνθη παραδέχτηκε ότι κάτι βρήκε και το έφαγε εκείνη τη στιγμή.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος θεωρεί ότι για το κακό κλίμα στην Κόκκινη ομάδα ευθύνεται ο Τριαντάφυλλος. Συγκεκριμένα, δήλωσε στην κάμερα:

«Βλέπω την ομάδα μου να περνάει μεγάλη μπόρα κι ένα αγκάθι που λέγεται Τριαντάφυλλος να μένει και να σπέρνει τη διχόνοια. Όλα ξεκινούν από κάπου. Εγώ την αιτία την έχω βρει, το θέμα είναι να το δει κι ο κόσμος και στην επόμενη ασυλία, αν χάσουμε και αν ψηφιστεί ο Τριαντάφυλλος - από μένα σίγουρα θα ψηφιστεί -, να φύγει για να αλλάξει η ενέργεια της ομάδας».

Δείτε τα βίντεο.