Breaking News

Τόνι Σφήνος: « Στην πρώτη συναυλία απογοητεύτηκα - Έφευγα από το στρατό κι έβαζα κολάν για το μάθημα μπαλέτου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Τόνι Σφήνος κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τα χρόνια στην Αμερική όπου έπλενε πιάτα και ξαφνικά βρέθηκε στην πίστα, ενώ περιέγραψε και σπαρταριστές ιστορίες για συναυλίες που δεν... κύλησαν όπως έπρεπε.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Στην Ελλάδα εμφανίστηκα το 2010, τότε δεν είχα ακόμα ορχήστρα. Ήμουν με το φίλο μου ηθοποιό που παριστάνει τη "Λόλα" και πήγαμε να παίξουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αίγινα. Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση. Αλλάζει ο χρόνος και βγαίνω στη σκηνή να τραγουδήσω. Είναι περίπου 30 άτομα από κάτω και κοιτάζουν περίεργα. Γυρίζω στο μαέστρο και του λέω "Πάμε να φύγουμε"!

Την άλλη μέρα, απογοητευμένοι από την κατάσταση στη συναυλία, ταξιδέψαμε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη. Φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη και το μαγαζί ήταν τίγκα. Μας ξέρανε από βίντεο στο Youtube. Ήταν καταπληκτική βραδιά κι από εκεί πήραμε τα πάνω μας και συνεχίσαμε».

Επίσης, ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε ότι είχε ασχοληθεί και με το μπαλέτο την εποχή που υπηρετούσε φαντάρος.

«Στα 28 ξεκίνησα το μπαλέτο, έδωσα εξετάσεις και με πήραν. Έφευγα απ' το στρατό, έβαζα το κολάν και μου έλεγαν οι φίλοι μου "Μας κάνεις πλάκα;". Τους έλεγα "Δεν κάνω πλάκα, έχω μάθημα μπαλέτου". Στη σχολή μου είπαν ότι έχω σώμα για μπαλέτο. Eρωτεύτηκα το μπαλέτο, έκανα μαθήματα κι  έδωσα εξετάσεις στην κρατική σχολή χορού, αλλά κόπηκα. Ωστόσο, φοίτησα στη σχολή χορού "Ραλλού Μάνου", αλλά δεν την τελείωσα, γιατί με "τσίμπησε" μια ομάδα και πήγα προς το θέατρο» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη συνέντευξη.