Breaking News

Κ. Αγγελίδης: Η σύζυγός του μιλά για την υγεία του και το σοβαρό χειρουργείο που υποβλήθηκε (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ένα σημαντικό χειρουργείο στο κεφάλι υποβλήθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά με τη μηχανή του το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων του 2017. Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, είπε το Σάββατο στο «Σου Κου Family»:

«Ο γιος μας, ο Αλέξανδρος, είναι η δύναμή μας. Δίνει δύναμη στον πατέρα του και σε μένα, γι' αυτόν παλεύουμε και προσπαθούμε...

Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος δε θα τα καταφέρει. Έχουμε βέβαια πάρα πολύ δρόμο και  αγώνα μπροστά μας, αλλά δόξα τω Θεώ τα χειρουργεία πηγαίνουν πολύ καλά και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει.

Έκανε αυτό το πολύωρο χειρουργείο την Τρίτη και πήγε πάρα πολύ καλά... Ο Κωνσταντίνος βγήκε χθες και συνεχίζει την ανάρρωσή του στο σπίτι μας. Δεν πονάει, έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά. Δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι έχει κάνει ένα τόσο σοβαρό χειρουργείο, δεν φαίνεται τίποτα. Δηλαδή, είναι όλο μέσα στα μαλλιά του. Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν ήρθε σπίτι ήταν να με πάρει αγκαλιά. Βέβαια, ήταν λίγο ανήσυχος, αλλά τον ηρέμησα.

Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο τον Ιούνιο, που θα γίνει στα μάτια του, αλλά είναι πιο ελαφρύ. Πρέπει να φτιάξουμε τα μάτια του γιατί έχει πάθει στραβισμό. Έφυγε το μεγάλο κακό».

Δείτε το βίντεο.