Breaking News

«Celebrity Game Night» απόψε στο Mega (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το απόλυτο παιχνίδι της παρέας και της διασκέδασης, το «Celebrity Game Night», με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη, επέστρεψε στο Mega πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Απόψε, Πέμπτη 8 Απριλίου, στις 21:00, η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται στο ανανεωμένο σκηνικό του ακόμα έξι celebrities έτοιμους για όλα.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναμετρώνται σε απολαυστικά και ευφάνταστα παιχνίδια με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Ηλία Βρεττό.

Οι καλεσμένοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», που βρέθηκε στα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού.


Ευφάνταστα παιχνίδια, απρόσμενες εκπλήξεις, γρίφοι, αλλά και νέα εντυπωσιακά action games, συμβαίνουν στο στούντιο του Celebrity Game Night!

Προσκεκλημένοι της Σμαράγδας αγαπημένοι ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αθλητές, πρόσωπα της επικαιρότητας που χωρίζονται σε δύο ομάδες.

Σε κάθε ομάδα τρεις celebrities κι ένας παίκτης, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και διαγωνίζονται σε απίστευτα παιχνίδια. Ο παίκτης από την ομάδα που θα κερδίσει μοιράζεται τα κέρδη με έναν celebrity κι εκείνος τα διαθέτει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο στούντιο η μπάντα της εκπομπής συμμετέχει σε μουσικά παιχνίδια και γρίφους και το πάρτι δεν λείπει ποτέ από την εκπομπή!