Breaking News

Δεν κρύβει την ευτυχία του ο μέλλων μπαμπάς Βασίλης Χαλακατεβάκης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είχε αποκαλύψει στο Πρωινό ότι ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. H σύζυγός του Δέσποινα Μαραγκουδάκη θα φέρει στη ζωή τον καρπό του έpωτά τους τον ερχόμενο Αύγουστο.

«Με τη σύζυγό μου έχουμε αρκετή διαφορά ηλικίας, περίπου 20 χρόνια... Θα σας δώσω και μια είδηση. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι, θα είναι κoριτσάκι. Δεν έχω άγχος, αλλά μια γλυκιά χαρά. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Το Καφέ της Χαράς»...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Realnews ο Βασίλης Χαλακατεβάκης δήλωσε για την ευτυχία που βιώνει:

«Μέσα στην καραντίνα και στην κατήφεια που ζούμε σίγουρα ένα τέτοιο δώρο είναι η χαρά της ζωής! Αισθάνεσαι ότι κάτι όμορφο θα γεννηθεί, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι υπέροχο, με αισιοδοξία, και νομίζω ότι ήρθε στην κατάλληλη περίοδο που δεν είμαστε στριμωγμένοι από τις δουλειές μας ούτε η σύζυγός μου ούτε εγώ.

Πριν την πανδημία είχαμε μπει σε μια καθημερινότητα τόσο έντονη που ήταν σαν να κυνηγούσαμε την ουρά μας. Τώρα όμως έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μόνο ευθεία. Ελπίζω σύντομα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και τα παιδιά που θα έρθουν στον κόσμο να δουν μια κανονικότητα και όχι μια μασκοφορία.

Περιμένουμε το μωρό μας να έρθει στον κόσμο στις αρχές Αυγούστου. Είναι κoρίτσι. Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κoρίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κoρίτσια στις θεατρικές ομάδες. Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κoρίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια. Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες».