Breaking News

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο πατέρας μου έκανε 2 γάμους - Ήταν σοκαριστικό να μεγαλώνεις με 2 μαμάδες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» την πρώην παίκτρια του Survivor και δημοσιογράφο του Mykonos Live TV, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία εξομολογήθηκε - μεταξύ άλλων - για την οικογένειά της:

«Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, με λένε Ελισάβετ. Οι γονείς μου έχουν φύγει από τη ζωή. Βαφτίστηκα 12 χρονών γιατί ήμασταν έξι παιδιά και ο πατέρας μου δεν είχε χρήματα να μας βαφτίσει. 

Ήταν δύσκολες οι συνθήκες τότε. Μεγάλωσα με δύο μαμάδες γιατί ο πατέρας μου έκανε δύο γάμους. Οι δύο μαμάδες έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι. Επιτρέπεται στη Νιγηρία να έχεις πολλές γυναίκες. Ο παππούς μου είχε 9 γυναίκες.

Έχω όμορφες αναμνήσεις από τους γονείς μου. Αισθάνομαι ευλογημένη γιατί μας μεγάλωσαν με ήθος κι αξιοπρέπεια. Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις στο σπίτι με δύο μαμάδες. Ήταν περίεργο να βλέπω τον πατέρα μου ανάμεσα στη μαμά μου και τη μητριά μου. Τρώγαμε όλοι μαζί με τα αδέρφια μου και σκεφτόμουν "Θεέ μου, δε θέλω να δω κάτι περίεργο". Ήταν σοκαριστική αυτή η εικόνα. 

Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου ήμουν 13 ετών. Οι δύο γυναίκες χωρίστηκαν, η μητριά μου είναι στην Ισπανία τώρα. Τη μαμά μου την έχασα πριν από 8 χρόνια. Με τη μητριά μου δεν έχω επικοινωνία γιατί δεν τη συμπάθησα πολύ. Αν και δεν φταίει εκείνη, από την πλευρά μου το έβλεπα ότι είχε επέμβει στο γάμο των γονιών μου.

Για τον πατέρα μου ακούσαμε ότι μπορεί να είχε και τρίτη γυναίκα. Όταν απεβίωσε δεν ήθελα να το ψάξω. Ευτυχώς δεν εμφανίστηκαν και άλλα αδέρφια...

Όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή, δυσκολευτήκαμε οικονομικά. Ξεκίνησα να δουλεύω από 15 χρονών...».

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.