Breaking News

Έλλη Κοκκίνου: «Έχω άσθμα από τριών χρονών κι έχω νοσηλευτεί πολλές φορές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το τέλος του live του House of Fame, η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark, όπου μίλησε για το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Τα συναισθήματά μου» και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει την περίοδο της καραντίνας.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε τη φοβία της σχετικά με τον κορονοϊό, εξαιτίας μιας περιπέτειας υγείας που είχε στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Eπισήμως, για τα χαρτιά, για την υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες που δεν πρέπει να περάσουν κορονοϊό. Επειδή έχω βαρύ άσθμα και είμαι σχεδόν καθημερινά με εισπνεόμενο δεν πρέπει να περάσω κορονοϊό.

Έχω άσθμα από τριών χρονών κι έχω νοσηλευτεί πολλές φορές. Το 2001 είχα μπει στο νοσοκομείο, ήμουν εκεί περίπου δύο εβδομάδες και ήμουν για τρεις μέρες στην εντατική. Είχα πάθει λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Τρία σε ένα. Και μετά από αυτό επιβαρύνθηκε πάρα πολύ η κατάσταση που έχω. Δηλαδή, ένα απλό κρύωμα να κολλήσω, θα πρέπει να πάρω αντιβίωση - μπορεί και κορτιζόνη - για να μην νοσηλευτώ. Άρα όταν ένα απλό κρύωμα με κάνει να πάρω φαρμακευτική αγωγή βαριά, καταλαβαίνεις ότι ένας τέτοιος ιός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπει στον οργανισμό μου».

Δείτε όσα είπε στον Θέμη Γεωργαντά.