Breaking News

Επικές υπερπαραγωγές τη Μεγάλη Εβδομάδα στο Open

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξεχωριστές ξένες ταινίες έρχονται στο OPEN την Μεγάλη Εβδομάδα. Επικές υπερπαραγωγές και εμβληματικές ταινίες με κυρίαρχο το θρησκευτικό στοιχείο, οι οποίες μας μεταφέρουν την κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών. 

Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου, στις 21.00

«ΝΩΕ» 

Ο Νώε επιλέγεται από τον Θεό να αναλάβει μια μνημειώδη αποστολή για την ανθρωπότητα, προτού ξεκινήσει η αποκαλυπτική πλημμύρα που θα έχει στόχο να εξαγνίσει τον κόσμο. Η ταινία έχει την υπογραφή του ιδιαίτερου σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόσφσκι και είναι βασισμένη κυρίως στο Βιβλίο της Γένεσης.  

Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι, Άντονι Χόπκινς, Έμμα Ουότσον 
Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι  
Σενάριο: Ντάρεν Αρονόφσκι, Άρι Χάντελ 

Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, στις 21:00

ΜΠΕΝ-ΧΟΥΡ 

Το πιο πρόσφατο ριμέικ – υπερπαραγωγή της κλασσικής ταινίας του 1959, με θεαματικές σκηνές δράσης, βασισμένο στο αρχικό μυθιστόρημα του Λιου Ουάλας. Ο πρίγκιπας Ιουδαίος Μπεν-Χουρ, κατηγορείται αδίκως για προδοσία από τον υιοθετημένο αδελφό του, Μεσάλα, αξιωματικό του ρωμαϊκού στρατού.  Σύντομα, χάνει τον τίτλο του, τη γυναίκα του και όλα τα υπάρχοντά του για να καταλήξει σκλάβος στα πλοία. Αναζητώντας όλα αυτά τα χρόνια τη λύτρωση, αποφασίζει τελικά να επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει εκδίκηση. 

Σκηνοθεσία: Τιμούρ Μπεκμαμπέτοβ 
Σενάριο: Κιθ Κλαρκ, Τζον Ρίντλεϊ 
Πρωταγωνιστούν: Τζακ Χιούστον, Τόμπι Κέμπελ, Ροντρίγκο Σαντόρο, Μόργκαν Φρίμαν 

Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου, στις 21:45

Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Η ζωή του Ιησού ξεκινώντας από την ταπεινή του γέννηση, τις διδαχές του, τη σταύρωση και τέλος, την ανάστασή του με φόντο το Βιβλικό τοπίο και τις ιστορικές συνθήκες της εποχής. Επική κινηματογραφική διασκευή της διάσημης μίνι σειράς The Bible, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον Ντιόγκο Μοργκάντο, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Χανς Ζίμμερ. 

Σενάριο: Ρίτσαρντ Μπέντσερ, Κρίστοφερ Σπένσερ, Κόλιν Σουάς, Νικ Γιανγκ 
Πρωταγωνιστούν: Ντιόγκο Μοργκάντο, Άμπερ Ρόουζ Ρίβα, Γκρέγκ Χικς, Άντριαν Σίλερ, Ντάρβιν Σο, Σεμπάστιαν Ναπ