Breaking News

House of Fame - Γιώργος Ντίνος: «Δε νομίζω ότι θέλω να τραγουδήσω την Παρασκευή...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Κολαΐτη από το House of Fame, στο επεισόδιο της Δευτέρας έγινε ο απολογισμός των εμφανίσεων των σπουδαστών στο live concert.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για το επόμενο live concert είναι η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Μηνάς Τσουκάνης και ο Γιώργος Ντίνος.

Στη συζήτηση με τους καθηγητές, οι σπουδαστές κλήθηκαν να πουν την άποψή τους σχετικά με το ποιοι θα έπρεπε να είναι υποψήφιοι. Οι σπουδαστές επέλεξαν την Πηνελόπη Τσιακυρίδου, τον Μηνά Τσουκάνη και τη Μαριάννα Κάρα (αντί του Γιώργου Ντίνου).

Ο Γιώργος Ντίνος - όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο - ξάφνιασε τους καθηγητές και τους συγκατοίκους του. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Δε θα έπρεπε να ήμουν προτεινόμενος... Σίγουρα θα μπορούσα να είμαι πιο χαμογελαστός, αλλά το έκανα με το δικό μου τρόπο. Δεν είμαι ο Κορκολής και δε θέλω να γίνω ούτε Κορκολής ούτε κανένας άλλος, πέρα από έμενα. Εμένα μου άρεσε.

Δε νομίζω ότι θέλω να τραγουδήσω την Παρασκευή, δεν έχω τη διάθεση να τραγουδήσω. Όχι γιατί είμαι προτεινόμενος, αλλά γιατί νιώθω καταναγκαστικό έργο πλέον να τραγουδάω εδώ μέσα. Δεν έχω καταλήξει σε κάποια απόφαση, αλλά δεν μου αρέσει. Μου αρέσει αυτό που έκανα και "ας μην με ξέρει η μάνα μου", είμαι ok μ' αυτό. Εμένα μου άρεσε η εμφάνισή μου.

Δε νιώθω καλά και μέσα στο σπίτι. Νιώθω ότι μου κόβεται το οξυγόνο. Το νιώθω από την περασμένη Τρίτη αυτό, δεν ξέρω γιατί, είναι το ένστικτό μου. Από την Τρίτη ήθελα να σηκωθώ να φύγω.

Εγώ όταν μπήκα εδώ μέσα είπα ότι δε νιώθω τραγουδιστής και νιώθω ωραία που δεν είμαι. Η φωνή μου είναι περιορισμένη, μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και είμαι πολύ ok μ' αυτό. Ακόμα κι αν τραγουδήσω στο live, θα θέλω πάλι να φύγω. Θέλω να πω το κομμάτι με τον τρόπο μου και να φύγω».

Επίσης, δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας: «Η εμφάνιση, το μαλλί, το ρούχο... Μπορώ να βγω στο stage έτσι όπως είμαι, με την κιθάρα μου, με μαύρο φόντο, να κλείσω τα μάτια μου και να πω το κομμάτι μου; Κι ας πουν την κριτική τους... και να δώσω το μικρόφωνο στην Ελένη Φουρέιρα και να πω "γεια σας"...».

Από την πλευρά του ο Πάνος Μεταξόπουλος του είπε: «Καταρχάς είσαι καλλιτέχνης... Πρέπει να φανείς δυνατός, θα σταθείς στα πόδια σου και θα κάνεις αυτό που κάνεις κάθε εβδομάδα... Αν αυτή τη στιγμή κάποιος δεν πρέπει να το κουνήσει από δω μέσα είσαι εσύ. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις. Δε θα σ' αφήσω εγώ να φύγεις... Και για μένα δε θα έπρεπε να ήσουν προτεινόμενος».

Δείτε τα βίντεο.