Breaking News

House of Fame: Η αιχμηρή κριτική του Μεταξόπουλου και ο σπουδαστής που θα έχει -4 βαθμούς στο live concert (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι σπουδαστές του House of Fame κλήθηκαν να ψηφίσουν τον συγκάτοικό τους, που θεωρούν ότι δεν έχει θέση ανάμεσά τους.

Ο Γιώργος Σπετσιώτης, ο οποίος έχει ασυλία καθώς είχε αναδειχθεί από τους καθηγητές σπουδαστής της εβδομάδας, «έσωσε» από τη διαδικασία της ψηφοφορίας τον Γιώργο Ντίνο, τη Βένια Καραγιαννίδου και τον Άρη Βανταράκη.

Οι υπόλοιποι σπουδαστές μπήκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, η οποία στο live concert της Παρασκευής θα έχει -4 βαθμούς από τη βαθμολογία που θα της δώσουν οι κριτές.

Στο μεταξύ, ο Πάνος Μεταξόπουλος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στην Κόνη Μπιζιντή, σχετικά με την προσπάθειά της στο τραγούδι που της έχει ανατεθεί, αναφέροντας ότι ο χειρότερος εχθρός της είναι ο εαυτός της που την κρατά πίσω.

«Τι είναι αυτή η δειλία που έχεις;», της είπε ο Μεταξόπουλος, ο οποίος επαίνεσε τις φωνητικές της ικανότητες. «99,9% σου λείπει αυτοπεποίθηση», είπε στην Κόνη ο διευθυντής της Ακαδημίας.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.