Breaking News

House of Fame: Ο Πλούταρχος, το ξέσπασμα του Μεταξόπουλου, οι νέοι κανόνες και ο σπουδαστής με τους -4 βαθμούς (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Πέμπτης, με αφορμή το τραγούδι που ανατέθηκε στον Άρη Βανταράκη, o Γιάννης Πλούταρχος πήρε την κιθάρα και τραγούδησε παρέα με τους σπουδαστές του House of Fame, δίνοντας τις συμβουλές του ενόψει και του live concert της Παρασκευής.

Στη συνέχεια ο Πάνος Μεταξόπουλος ξέσπασε λόγω της στάσης ορισμένων και κυρίως του Γιάννη Αρβανιτίδη, που ξέχασε τα λόγια του στις πρόβες, παρουσία του Πλούταρχου.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης είχε μία κακή μέρα. Ο τρόπος που ζήτησε από την καθηγήτρια φωνητικής, Βασιλική Ρόρρη, να κατεβάσουν μισό τόνο το τραγούδι του, προκάλεσε την αντίδρασή της, με αποτέλεσμα να τον διώξει από την αίθουσα.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος ξεκαθάρισε στους σπουδαστές ότι από δω και στο εξής θα μιλάνε στους καθηγητές τους μόνο στον πληθυντικό. Τα λόγια του προκάλεσαν την αντίδραση του Άρη και ακολούθησε νέο ξέσπασμα του διευθυντή της Ακαδημίας.

Αργότερα ο Πάνος Μεταξόπουλος ανακοίνωσε επίσημα στους σπουδαστές:  «Τέρμα ο ενικός με τους καθηγητές σας, έχουν ενημερωθεί και αυτοί από μένα τον ίδιο. Δεύτερον, με το που χτυπάει το κουδούνι έχετε ένα λεπτό να έρχεστε στο μάθημα».

Ακόμη, ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Αρβανιτίδης είναι ο σπουδαστής που θα έχει -4 βαθμούς στο live concert, από τη βαθμολογία που θα του δώσουν οι κριτές.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.