Breaking News

House of Fame - Πρωτοφανές ξέσπασμα σπουδαστή κατά της Μαριάννας: «Αν δεν το κάνεις, σήκω και φύγε μόνη σου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε εξέλιξη είναι στον ΣΚΑΪ το live του House of Fame. Νωρίτερα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Άρης Βανταράκης είχε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα απέναντι στη Μαριάννα Κάρα. Συγκεκριμένα της είπε:

«Όταν η ίδια η καθηγήτριά μας σου λέει πως είχες φύγει σε όλο το κομμάτι, συνεχίζεις και λες πως έφυγα σε κάποια σημεία. Όχι, αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις την αντίληψη να καταλάβεις κάποια πράγματα.

Είσαι ένα παιδί αυτή τη στιγμή, που κάθεσαι, έχεις βάλει τον άλλον (σ.σ. Στέφανος Πιτσίνιαγκας) να έχει φύγει δύο φορές με νεύρα και μούτρα, κλάματα, ιστορίες από την πίεση του κι όλο αυτό συμβαίνει για σένα.

Είσαι ο μόνος άνθρωπος εδώ μέσα που δεν έχει σταματήσει να κλαίει. Αυτό είναι πολύ κακό. Είσαι το μόνο άτομο, που κάθε Παρασκευή κάτι συμβαίνει: κάτι σκέφτηκα, κάτι θυμήθηκα, κάτι με χάλασε, κάτι που συμβαίνει και δεν πρέπει να μάθουμε και δε θέλουμε να μάθουμε...

Αυτή τη στιγμή έχεις έναν άνθρωπο, ο οποίος σε προστατεύει, όχι επειδή του το ζήτησες αλλά επειδή νιώθει την ανάγκη να το κάνει, αλλά μόνη σου δεν πατάς στα πόδια σου. Και ξαναλέω, εδώ μέσα σου κάνει καλό, δε θα φύγεις εύκολα. Έξω θα φύγεις πολύ πιο εύκολα αν είσαι με αυτή τη νοοτροπία που είσαι τώρα.

Σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες στον εαυτό σου και να είσαι τόσο ευαίσθητη. Άλλαξε το, βρες τρόπο, γιατί αν δεν το κάνεις, σήκω και φύγε μόνη σου...».

Δείτε το βίντεο.