Breaking News

Η εξομολόγησή της Π. Αγοραστού για την απώλεια του αδερφού της: «Έγινα ο γονιός των γονιών μου για να τους στηρίξω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης η Πένυ Αγοραστού φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο πλατό του «The 2Night Show». 

Μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά «Έλα Στη Θέση Μου» μίλησε για το χαμό του αγαπημένου αδελφού της πριν από 16 χρόνια, που τη σημάδεψε. Η Πένυ Αγοραστού είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Η καταγωγή μου είναι από τη Μυτιλήνη. Το βαπτιστικό μου όνομα είναι Παναγίτσα, όπως και της γιαγιάς μου, αλλά εκείνη τη φωνάζουμε Πίτσα. Πηγαίνω συχνά και τη βλέπω.

Μένω στη Νέα Σμύρνη. Είμαι μοναχοπαίδι, είχα αδερφό αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Είμαι πια μόνη μου κι έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια.

Ακόμα το αντιμετωπίζω, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται και δε νιώθω και πολύ άνετα να το συζητώ, αλλά έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα απ' αυτό το συμβάν... Ειδικά για τη μάνα δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος... Πάντα σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας καημός, αλλά το θέμα είναι πώς το αντιμετωπίζεις...

Όταν συνέβη ήμουν 16 ετών. Άλλαξαν όλα και για ένα μεγάλο διάστημα έγινα ο γονιός των γονιών μου... Αναγκάζεσαι να φανείς δυνατός για να στηρίξεις τους δικούς σου.

Έβαλα ως στόχο τότε να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη στη ζωή μου και να εκτιμώ την κάθε μου στιγμή... Αν δεν σου τύχει ένα τέτοιο περιστατικό, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορείς να το καταλάβεις. Επειδή ποντάρω πολύ στην ευτυχία μου, δεν επιτρέπω σε κανέναν να πάει κόντρα σ' αυτή. Δηλαδή ό,τι θέλω το κάνω, αρκεί ναι είμαι εγώ καλά».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.