Breaking News

Η εξομολόγηση του Κοψιδά για την πρώην σύντροφό του - «Ο Τριαντάφυλλος να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Κοψιδάς κάθισε στον καναπέ του Dot και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και στην κόντρα του το τελευταίο διάστημα με τον Τριαντάφυλλο. Επίσης, μίλησε για την άγνωστη μέχρι τώρα ζωή του, όπως και για το παιδί της πρώην συντρόφου του, το οποίο μεγάλωσε ως δικό του.

Για τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος Κοψιδάς είπε:

«Με τον Τριαντάφυλλο ήμασταν κοντά για αρκετά μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι. Άλλωστε ήταν ο πρώτος άντρας που πήρα στους Κόκκινους από την ομάδα μου. Με υποστήριξε και τον υποστήριξα. Ήμασταν κοντά και στην πορεία υπήρξε μια μεταστροφή που τα άλλαξε όλα. 

Από την αρχή του παιχνιδιού ο Τριαντάφυλλος είχε ένα σκεπτικό, το οποίο ήταν βασισμένο στο εξής. Ό,τι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, είναι σαν να μην έχει γίνει. Το χρησιμοποιούσε αυτό συνέχεια και το έλεγε συνεχώς... Αυτό για μένα δείχνει πάρα πολλά για έναν άνθρωπο.

Στην αρχή όλοι θυμώσαμε με αυτό, αλλά του δώσαμε πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγγνώμη. Το να σε κοιτάζει κάποιος στα μάτια και να σου λέει ψέματα, σε κάνει στην αρχή να θυμώνεις. Αμέσως μετά, σε μένα προσωπικά, ήρθε μια απογοήτευση και μια στεναχώρια, γιατί ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος είχα επενδύσει και περνούσαμε καλά και γελούσαμε και τραγουδούσαμε... Ξαφνικά με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε τόσο εύκολα ψέματα… Με στεναχώρησε πολύ και με απογοήτευσε.

Δεν μετάνιωσα όσα είπα στην αποχώρησή μου γιατί δεν αφορούσε το κοινό, ίσως το διατύπωσα λάθος. Αφορούσε έμενα και τον Τριαντάφυλλο. Δεν εννοούσα ότι ο κόσμος είναι κουτσομπόλης, αλλά ότι θέλει να βλέπει αυτό που εκπροσωπεί ο Τριαντάφυλλος.

Πάντα δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους, αλλά του έδωσα ήδη πολλές και καθημερινά όταν ήμουν στο παιχνίδι και ήταν αμετακίνητος. Δηλαδή συνέχιζε να παραποίει αυτά που γίνονται και να τα λέει με άλλον τρόπο. Λειτουργεί με συγκεκριμένη στρατηγική και με ένα συγκεκριμένο σκεπτικό. Τέτοιοι άνθρωποι δε θέλω να είναι στο πεδίο μου γιατί με ταράζουν. Θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένος, αλλά μακριά από μένα».

Για την πρώην σύντροφό του (σ.σ. τη γνωστή Τσίλα) και την κόρη της, εξομολογήθηκε:

«Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Μου είχε πει από την πρώτη μέρα ότι είχε χωρίσει και πως θα το κρατήσει το παιδί μόνη της. Την εpωτεύτηκα, μείναμε μαζί και περάσαμε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης. Είδα το παιδί να γεννιέται. Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το μεγάλωσα και το φρόντισα για κάποιους μήνες. Μετά συνέβησαν κάποια γεγονότα και χωρίσαμε. Αλλά το παιδί συνέχισε, ενώ είχαμε χωρίσει, να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στους γονείς μου, σαν να ήταν δικό μου.

Η κοπέλα ήταν ξένη και ζούσε μόνη της στην Ελλάδα και δούλευε, οπότε βρήκε μια οικογένεια. Μετά τα ξαναβρήκαμε. Το παιδί έχει περάσει το μεγάλωμα με τους γονείς μου και τους λέει παππού και γιαγιά, ενώ δεν είναι. Τώρα ξέρω ότι έχει καλές σχέσεις και με τον βιολογικό της πατέρα που είναι στο εξωτερικό. Τώρα είναι 20 χρονών.

Μιλάμε ακόμη και με την κοπέλα και με τη μικρή. Δε νιώθω ακόμη κάποια ανάγκη να κάνω παιδί, ίσως εκείνη η ιστορία να μου κάλυψε ένα μέρος του πατρικού ενστίκτου, κατά μία έννοια...».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε  στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.