Breaking News

Η Φάρμα - Επεισόδιο 8: Αποχώρησε η Μαρία Φραγκάκη - «Να πέσουν οι μάσκες...» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο της «Φάρμας» αναδείχθηκε νέος αρχηγός ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος επέλεξε ως υπηρέτες της εβδομάδας τον Θανάση Πάτρα και τη Μαρία Φραγκάκη.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο μονομάχο, από τους δύο υπηρέτες.

Ο αρχηγός υπέδειξε τη Μαρία Φραγκάκη, η οποία είχε τραυματιστεί στο χέρι της, όταν ο Θανάσης Πάτρας τη χτύπησε κατά λάθος με ένα ξύλο.

Η απόφαση του αρχηγού να επιλέξει την τραυματισμένη Μαρία, όπως και κάποια σχόλιά του, προκάλεσαν την αντίδραση των γυναικών, αλλά και του Στράτου Τζώρτζογλου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η δοκιμασία ασυλίας, την οποία κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά η Κυριακή Κατσογρεσάκη!


Κατόπιν η Μαρία Φραγκάκη επέλεξε ως δεύτερη μονομάχο την Κάτια Δέδε. Ακολούθησε η μονομαχία αποχώρησης, η οποία αποτελούνταν από πέντε φάσεις, καθεμία από τις οποίες χάριζε διαφορετικούς πόντους στη νικήτρια.


Από τη «Φάρμα» αποχώρησε η Μαρία Φραγκάκη (αριστερά στην πάνω φωτογραφία), καθώς τελική νικήτρια ήταν η Κάτια Δέδε (στο βίντεο, που ακολουθεί, η μονομαχία αποχώρησης). 


«Φεύγω εξαιτίας στρατηγικής κάποιων παικτών και νομίζω ότι φεύγω άδικα. Θα πρέπει να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθούν πρόσωπα, καταστάσεις και στρατηγικές. Είμαι σίγουρη ότι θα διαταραχθούν πολλές ισορροπίες μέσα στο σπίτι της Φάρμας από δω και στο εξής... Δε θέλω να ξαναδώ αρχηγό τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και κατ' επέκταση το Ντούπη», ανέφερε λίγο πριν αποχωρήσει η Μαρία Φραγκάκη.

Δείτε ολόκληρο το 8ο επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1