Breaking News

Η Μαρίνα Ντεμολλάι νίκησε τη Μαρία και επέστρεψε στο MasterChef - «Βγήκα και επίσημα η κακιά του παιχνιδιού» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο 12 παίκτες του MasterChef 5, που αποχώρησαν, διεκδίκησαν ξανά μία θέση στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη να παίρνει το πρώτο εισιτήριο...

Στο επεισόδιο της Τρίτης, κατά τη δεύτερη μέρα των επιστροφών, οι εννέα παίκτες του MasterChef 5 κλήθηκαν να μονομαχήσουν με τους έξι παίκτες που μπήκαν στη διαδικασία να διεκδικήσουν ξανά τη θέση τους (Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Αλέξανδρος Συνοδινός,  Αντώνης Μητρόπουλος και Ιωάννης Αυλωνίτης).

Οι έξι παίκτες διάλεξαν από τους εννιά που ήταν ήδη μέσα τον αντίπαλό τους, που είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει τα υλικά και το χρόνο. Οι 3 παίκτες που δεν επιλέχτηκαν ανέβηκαν ασφαλείς στον εξώστη.

Τα πρώτα 3 ζευγάρια μονομάχησαν μαγειρικά, ενώ τα υπόλοιπα 3 θα μονομαχήσουν στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι επέλεξε τη Μαρία Λαζαρίδου, την οποία κέρδισε, παίρνοντας τη θέση της στο MasterChef 5.

Η Λία Μακροστέργιου διατήρησε τη θέση της, μετά τη μονομαχία της με τον Νίκο Σκορδάκη, όπως και ο Παναγιώτης Τζαμαλής, που νίκησε τον Αλέξανδρο Συνοδινό.

Η Μαρία, ο Νίκος και ο Αλέξανδρος θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσουν τη συνέχεια τους στο διαγωνισμό.

Τα υπόλοιπα 3 ζευγάρια, είναι: Iωάννης Αυλωνίτης - Στέφανος Χίλας, Αντώνης Μητρόπουλος - Ανούς Χεριμιάν και Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου - Παύλος Χάππιλος.

Κατά την επιστροφή της στο σπίτι, σε συζήτηση που είχε με τον Παύλο και τον Παναγιώτη, η Μαρίνα είπε ότι έχει «ταμπελαριστεί» και επίσημα ως η κακιά του παιχνιδιού.

Σε δηλώσεις της στην  κάμερα, τόνισε: «Δεν είναι ωραίο αυτό να γίνεται. Είμαι ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει από πολλές πλευρές το μπoύλινγκ και στο σχολείο και στη δουλειά μου, οπότε δε θα πάω να τσακωθώ μαζί τους. Θα μιλήσω μαζί τους για να καταλάβω για ποιο λόγο τα έχουν πει όλα αυτά...».

Δείτε στα βίντεο την ανακοίνωση των κριτών, τη νίκη της Μαρίνας και την επιστροφή της στο σπίτι του MasterChef 5.