Breaking News

Η πρόεδρος των εργαζομένων του «Ερυθρού Σταυρού» μίλησε για το πρωτοφανές έγκλημα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για το πρωτοφανές έγκλημα, κατά το οποίο ένας 60χρονος φέρεται να έβγαλε τον αναπνευστήρα 76χρονου, που έδινε μάχη με τον κορονοϊό.

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε: «Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού θανάτου νοσηλευόμενου διασωληνωμένου ασθενούς στο Νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, επίσης νοσηλευόμενου στον ίδιο θάλαμο, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ο ανωτέρω συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο».

Η Βούλα Γεωργάκη δήλωσε πως ο φερόμενος ως δράστης δεν είχε δείξει κανένα δείγμα επιθετικής συμπεριφοράς και ότι όλοι στο νοσοκομείο είναι σοκαρισμένοι και άναυδοι από την κίνησή του.

«Ούτε επιθετικός ήταν, ούτε είχε παραπονεθεί στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ότι τον ενοχλούσε ο ήχος του αναπνευστήρα. Αυτό, αν ειπώθηκε, ειπώθηκε στις αστυνομικές αρχές. Πέντε μέρες στο νοσοκομείο δεν είχε διαμαρτυρηθεί για κάτι, η συμπεριφορά του ήταν απόλυτα φυσιολογική», είπε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή του Open.

Δείτε το βίντεο.