Breaking News

Ηλίας Βρεττός: «Οι χαρακιές στο κορμί είναι και βαθιές χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ηλίας Βρεττός φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show», όπου αναφέρθηκε, για πρώτη φορά δημόσια, στη σύντροφο του Αναστασία, αποκαλύπτοντας πόσο πολύ θέλει να ολοκληρωθεί η σχέση τους με ένα παιδί.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα καινούργια του επιχειρηματικά βήματα, αλλά και για το πόσο του άλλαξε τη ζωή το ατύχημα που είχε πριν από περίπου τρία χρόνια. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Έχουν περάσει περίπου 3 χρόνια από το ατύχημα. Είχα και μια περιπέτεια υγείας με το νεφρό μου όταν ήμουν 13 ετών. Κόντεψα να χάσω το νεφρό μου, έκανα μία μεγάλη επέμβαση τότε.

Γενικά έχω τομές σε όλο μου το κορμί, αλλά είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές γιατί... δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου, ήθελα με κάποιο τρόπο να τα "στολίσω"... Οι χαρακιές στο κορμί είναι και βαθιές χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό, που με έκαναν να δω αλλιώς τα πράγματα. Ό,τι γίνεται, είναι για καλό, έχει σημασία το πώς αποφασίζεις να δεις τα πράγματα. Το δύσκολο είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Έχει σημασία η ψυχολογία και η ενέργεια σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Άλλαξα σχέσεις με ανθρώπους. Ήρθα πιο κοντά με την οικογένειά μου. Ο αδερφός μου ήταν 8 χρόνια στο εξωτερικό και, με αφορμή το τροχαίο που μου συνέβη, επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα. Άλλαξα πολλά και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή. Άλλαξα φίλους και συνεργάτες».

Επίσης, ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε ότι κατάφερε να πάρει το πτυχίο της ΑΣΟΕΕ, μετά από 17 χρόνια. «Μετά το ατύχημα αποφάσισα να διαβάσω, γιατί είχα αφήσει οκτώ μαθήματα που χρωστούσα στην ΑΣΟΕΕ κι έτσι κατάφερα και πήρα πτυχίο μετά από 17 χρόνια. Πήγαινα και έδινα εξετάσεις με πατερίτσες», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.