Breaking News

James Bond: Έρχεται «επική» avant premiere για την ταινία «No Time to Die» (trailer+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας «No Time to Die» - που είναι η εικοστή πέμπτη της σειράς ταινιών James Bond - είχε αρχικά προγραμματιστεί για το Νοέμβριο του 2019, αλλά υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις. Στη συνέχεια η κυκλοφορία της ταινίας επαναπρογραμματίστηκε για το Φεβρουάριο του 2020 και κατόπιν για τον Απρίλιο του 2020. Ωστόσο, δεν κυκλοφόρησε ποτέ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες του κόσμου στις 8 Οκτωβρίου 2021.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται τη Daily Mirror του Σαββάτου, η εταιρία Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) και οι παραγωγοί της ταινίας λέγεται ότι διέθεσαν 10 εκατομμύρια λίρες για την avant premiere της ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, που φέρεται ότι θα γίνει σε μια μεγάλη εκδήλωση στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, υποστηρίχθηκε ότι αυτοί που βρίσκονται στο παρασκήνιο επιθυμούν να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα σε ένα μεγάλο γήπεδο του Λονδίνου, όπως το Wembley Arena. Μια πηγή, που μίλησε στην εφημερίδα, ισχυρίστηκε:

«Πιστεύουν ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη πρεμιέρα  στη μετα-πανδημική εποχή και έχουν ήδη διαθέσει το επιβλητικό ποσό των 10 εκατομμυρίων λιρών για μια εκδήλωση στην Αγγλία, που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του λανσαρίσματος των ταινιών, που έλειπε τον τελευταίο χρόνο.

Κοιτάζουν τους μεγαλύτερους χώρους στο Λονδίνο, ξεκινώντας από το Wembley, ενώ έχουν ρωτήσει και για το Staples Center στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα στις ΗΠΑ.

Η MGM δε θα ήθελε να κυκλοφορήσει η ταινία χωρίς μια εκδήλωση στο "κόκκινο χαλί", κάτι που είναι ένας από τους πολλούς λόγους που υπήρξε καθυστέρηση».

Στην ταινία παίζουν οι Daniel Craig, Ana de Armas, Rami Malek, Billy Magnussen, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Léa Seydoux κ.α.







Πληροφορίες: Daily Mail - wikipedia
Φωτογραφίες: Daily Mail