Breaking News

Ε. Καρακάση για «Άγριες Μέλισσες» και 3η σεζόν: «Μπαίνουμε σε ένα πολύ δυνατό κομμάτι της ελληνικής ιστορίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», όπου στην αρχή προβλήθηκε ένα όμορφο αφιέρωμα για τη ζωή της και την καριέρα της.

Κατόπιν η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στις «Άγριες Μέλισσες» και στο ρόλο της στη σειρά. Προς το τέλος της συνέντευξης, όπως θα δείτε στο βίντεο από το 12:10 και μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην 3η σεζόν.

«Νομίζω ότι η πρόθεση είναι η σειρά να συνεχίσει και για 3η σεζόν», είπε η Ελένη Καρακάση και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Όταν μου έρχονται τα σενάρια και τα διαβάζω, εκπλήσσομαι και λέω "Δεν φαντάζεστε τι θα γίνει παρακάτω!". Τρελαίνομαι... δεν περίμενα ότι η Ελένη και ο Λάμπρος θα παντρεύονταν μέσα στη χρονιά, νομίζω ότι ήρθε πολύ ξαφνικό αυτό το πράγμα. Και θα δείτε κι άλλα πράγματα, δεν μπορώ να σας τα πω, αλλά γίνεται χαμός».

Κάποια στιγμή η Σίσσυ Χρηστίδου επισήμανε: «Τα σενάρια που ακούσαμε για του χρόνου είναι ότι μπορεί να μην υπάρχει καθόλου αυτό το καστ, που βλέπουμε και να δούμε τους πρωταγωνιστές σε πολύ νεότερη ηλικία. Δηλαδή, να δούμε να διαδραματίζεται η ιστορία στην αρχή της...».

«Αυτό δεν το ξέρω, αλλά το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό που λες. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί. Θα πρέπει να βρεις τους ηθοποιούς στην πολύ νεαρή τους ηλικία. Έγινε ένα επεισόδιο, που ήταν ένα μεγάλο flashback, με το οποίο πήγαμε στο 1920... Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να πας όλη τη σειρά στο 1920 και όλους τους ήρωες στην πολύ νεαρή τους ηλικία», απάντησε η Ελένη Καρακάση.

Και κατέληξε: «Νομίζω ότι θα υπάρξει η φυσική συνέχεια. Χρονικά είμαστε στο 1966 και το 1967 έρχεται η Χούντα, οπότε μπαίνουμε σε ένα πολύ δυνατό κομμάτι της ελληνικής ιστορίας. Φαντάζομαι θα γίνει ό,τι έγινε και πέρυσι, που "πέθαναν" κάποιοι ρόλοι οι οποίοι ήταν πολύ στα "κόκκινα". Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουμε ανανέωση αν γίνει τελικά η 3η σεζόν...».

Δείτε το βίντεο.